Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Charlott Olofsson, Kläppen

"Enligt täckningskartan är det jättefint här"

"Vi bor i Undersåker, en mil från Åre torg. Vi har Telia och enligt deras täckningskarta är det jättefin täckning här. Men det är alltid dåligt, jag har antingen en eller två pluttar. Ska jag ringa får jag gå ut på altanen. Det var samma med Iphone 4, nu har jag Iphone 5. Det är svårt när man är sambo med en Ica-handlare. Han bor i telefonen. Jag vill inte att han ska använda vår fasta telefon, då skulle det ringa jämnt.

Jag kollade upp Telias utbyggnadsplaner. De har inga som helst planer på att bygga ut här. Vi har aldrig haft 3 G men de kommer säkert att försöka sälja på oss 4G-abonnemang.

Jag tycker att det har blivit en drastisk försämring sista tiden, fast vi bor på en höjd. Jag har kollat upp om vi skulle kunna ha en extra antenn, men jag vet inte. Det blir så mycket strålning. En gång var vi tvungna att ringa efter ambulans. Då bröts den fasta telefonen direkt efter att vi hade ringt. Den hade stängts av för de grävde för en reparation en bit bort på grusvägen. Mobilen fungerade förstås inte. Det var tur att vi hade hunnit ringa ambulansen den gången".