Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Christer Johansson

Christer Johansson, Östersund, har avlidit i en ålder av 43 år.

Annons

Han föddes i Vänersborg och tillbringade sina första år i Mellerud. Familjen flyttade till Brunflo 1978 där Christer fortsatte sin skolgång.

Han gick så småningom tvåårigt gymnasium och arbetade därefter ett tag på SJ-verkstaden och sedan på Berners. 1991 startade han det egna företaget CJ Biljour som så småningom blev Akutbärgarna Jämtland vilket han drev tillsammans med kollegan Jocke Lusth.

Christer var en tusenkonstnär som lyckades med det mesta han företog sig. Förutom att bygga ut huset och bygga garage så byggde han till och med sina egna bärgare. I sitt jobb var han en skicklig, lugn och sansad person.

Han var mycket motorintresserad och var aktiv inom rallysporten under slutet av 80-talet.

Christer tyckte om att ha folk omkring sig, det var alltid öppet hus hemma hos honom där vänner och släktingar gärna samlades. Han var öppen, glad och positiv och lämnar ett mycket stort romrum efter sig.

Christer sörjs och saknas av sina två barn, mamma och pappa med respektive, två bröder med familjer, sambon Anne-Li samt övrig släkt och många vänner.