Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

CityShop lägger ner biljettförsäljningen

Från och med första april lägger City-Shop i Östersund ner sin försäljning av biljetter och därmed måste Östersundsborna börja köpa sina biljetter via internet.

Annons

En av tjänsterna som City-Shop erbjudit har varit försäljning och utlämning av biljetter från bolag som Ticnet med flera, men från och med första april kommer man inte kunna köpa biljetter via City-Shop.

– Det är inte lönsamt för vår organisation längre. Fler och fler köper biljetter via internet och skriver ut dem själva, säger Catrin Jonsson som arbetar som marknadskoordinator.

– Tidigare när vi hade växel, alla privatannonser och prenumerationsärenden lokalt var biljettförsäljningen ett bra komplement till den verksamheten, fortsätter hon.

Redan i dag går det att köpa en del biljetter via turistbyrån Visit Östersund men hur mycket försäljning de kommer att ta över är fortfarande oklart.

Säkert är dock att City-Shop inte kommer bomma igen för gott. I samma hus ligger all verksamhet som MittMedia Östersund har och shoppen är därmed den självklara ingången för kunder och läsare.

– Dörren ska inte låsas. Även om våra öppettider kommer vara kortare ska kunder alltid kunna komma hit, säger Catrin.

Cityshop kommer att ha öppet mellan 10-15 med lunchstängt mellan 12-13.

Artikeln kommer från 100% Östersund