Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

CityShop lägger ner biljettförsäljningen

Från och med första april lägger City-Shop i Östersund ner sin försäljning av biljetter och därmed måste Östersundsborna börja köpa sina biljetter via internet.

En av tjänsterna som City-Shop erbjudit har varit försäljning och utlämning av biljetter från bolag som Ticnet med flera, men från och med första april kommer man inte kunna köpa biljetter via City-Shop.

– Det är inte lönsamt för vår organisation längre. Fler och fler köper biljetter via internet och skriver ut dem själva, säger Catrin Jonsson som arbetar som marknadskoordinator.

– Tidigare när vi hade växel, alla privatannonser och prenumerationsärenden lokalt var biljettförsäljningen ett bra komplement till den verksamheten, fortsätter hon.

Redan i dag går det att köpa en del biljetter via turistbyrån Visit Östersund men hur mycket försäljning de kommer att ta över är fortfarande oklart.

Säkert är dock att City-Shop inte kommer bomma igen för gott. I samma hus ligger all verksamhet som MittMedia Östersund har och shoppen är därmed den självklara ingången för kunder och läsare.

– Dörren ska inte låsas. Även om våra öppettider kommer vara kortare ska kunder alltid kunna komma hit, säger Catrin.

Cityshop kommer att ha öppet mellan 10-15 med lunchstängt mellan 12-13.

Artikeln kommer från 100% Östersund