Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Då kan du åka skidor i Åre och Sälen igen

Fredagen den 24 november öppnar Åre och Sälen för skidåkning.

I Sälen är det området runt Gustavsbacken som öppnar och där kan du åka mellan klockan 9 till 18 på fredag och lördag och sedan mellan klockan 9 till 15.30 söndag till torsdag.

– Vi har haft mycket fina förhållanden att producera snö sista veckan och det känns riktigt kul att öppna, skriver Jonas Bauer, destinationschef på SkiStar Sälen, i ett pressmeddelande.

– Väderprognosen ser ut att bjuda på fortsatt kyla och snö, så vi fortsätter förberedelserna för kommande skidtestarhelg och ser fram emot en fin öppningshelg och snörik jul, fortsätter Jonas.

Det är alltid speciellt att öppna för säsongen

I Åre är det Duved som öppnar och där kan du åka mellan klockan 9.30 till 15 varje dag.

– I Åre har vi haft ett fantastiskt väder sista veckan med kyla och natursnö och snöproduktionen har gått mycket bra. Det är alltid speciellt att öppna för säsongen och det är Duved som blir först ut. Vi ser fram emot en lång skidsäsong och hälsar alla skidglada gäster välkomna, skriver Niclas Sjögren Berg, destinationschef på SkiStar Åre, i ett pressmeddelande.

Mer läsning:

[+] Säsongsavslutning på Jämtkraft Arena – så här har det gått för ÖFK i de 24 tidigare hemmamatcherna 2017

[+] Grenholm fick känna på heta dueller mot sitt gamla lag: "Det var ganska lugnt"

[+] Håkansson Fermbäck dubbelvinnare direkt i säsongspremiären: "Är väldigt nöjd"