Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens julrosor...

... vill jag ge till barn och föräldrar på Änge förskola i Offerdal för den fina presenten jag fick.

Kram Eva

Tio tusen röda rosor vill jag ge till

mina föräldrar Eva

och

Rune

. För ni är världens bästa föräldrar. Ni finns alltid där för mig när det behövs. Tack för lördagen. Det blev hellyckat. Ni är guld värda. Tack ska ni ha.
Kram från dotra

Stor bukett med rosor till ”Ett himla liv” som verkligen var superbra på julshowen, tack till alla ledare som är med och fixar och stort tack till Carina Olovsson som lägger ner ett jättejobb på lotteriet samt Lilly som varje vecka fixar fika till deltagarna och är med och säljer lotter, längtar till vårshowen!
Maritha

Jag vill ge dagens ros till Eva Karlsson i Bölåsen.Inte nog med att hon gör det i världsklass godaste tunnbrödet, hon har en förmåga att verkligen förgylla ens tillvaro också. Eva – du är alla tiders och det är en lyx att få ha stiftat bekantskap med dig!
Tina

En stor julros till Elisabeth med familj som på kort varsel tog hand om lilla "Honey" 28 november, det var guld värt ...
Lena

Sänder en bamsekram och rosor i massor till min Maggan efter 50 lyckliga år sedan starten i Forsa!
"Gubben med hatten"

Dagens julrosor vill jag ge till barn och föräldrar på Änge förskola i Offerdal för den fina presenten jag fick.
Kram Eva

Vill ge stora buketter röda rosor till Judy och Birgitta från diabetesföreningen, samt till Felicia Ekeljung från Ung diabetes. Tack för att ni ställde upp och gav väldigt bra information på vårt föräldramöte för barn med diabetes, 9 november. Samtidigt tack för fikat. Hoppas vi får återkomma nästa år.
Barndiabetesteamet i Östersund via Carina