Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

dagens ros

Annons

Jag vill ge en stor bukett sommarblommor till och för att ni ryckte in och skötte serveringen när barn och ungdomskörerna hade sin stora avslutning i församlingsgården.

Vi vill sända en stor bukett röda rosor till och för att ni ställde upp för oss och följde med på vår skolresa till Göteborg. Det var jätteskoj. Vi önskar er en skön sommar.

Tusen rosor vill vi ge alla duktiga för ett otroligt bra jobb med musikalen. Tack alla samt som hjälpt till med kläder, rekvisita och annat. Extra tack till och för all hjälp! Tack Helge!

Dagens ros till och Tack för att ni kom till skolan och ”kickade” igång vårt massmedieprojekt! Ha en bra sommar!

En stor bukett rosor vill jag ge till, som hoppar in och jobbar för mig när jag har tagit på mig att göra mer än vad jag hinner. Kram.

Ett stort tack till för att vi fick komma på besök hos er. Ha en riktigt skön sommar!

Vill ge dagens ros till för ert engagemang i samband med modevisningen, det var verkligen ”det lilla extra”.

En stor famn med de finaste blommorna vill jag ge till som på lördagen 30 maj lämnade in mina bilnycklar på Växtvaruhuset. Är så otroligt tacksam för det!

En stor och vacker sommarbukett till , som tack för att du sydde min studentbalsklänning. Tack! många kramar från

En bukett rosor till var och en i för den snabba utryckningen vid branden i båtbyggeriet. Tack vare ert snabba ingripande fick det en lycklig utgång.

Jag vill ge på Arbetsförmedlingen en ros och en ros till på Försäkringskassan. Tusen tack för att ni hjälp på det vis ni gjort.

Ett hjärtevarmt tack till som förlade sin friskvårdsdag hos oss i Espnäs. Denna dag blir för oss ett oförglömligt minne, hoppas att ni kommer flera gånger.

Rosor i mängd vill vi sända till och för att vi fick komma till deras magnifika sommarställe och avnjuta vår friskvårdsdag. underhöll på dragspel och gitarr med godbitar från musikens värld.

Rosor och tack till i Bräcke för att vi fick låna saker till vår musikal.

Dagens finaste ros vill vi ge till för Rädda mammorna på Frösön  27–28 maj. Ett jättestort tack till alla som stod med bössorna. Ni gjorde ett fantastiskt arbete! Stort tack även till er som lade pengar i våra bössor och som uppmuntrade oss för den goda saken. Tillsammans med pengarna från modevisningen fick vi denna gång ihop 23 693 kronor som vi skickat till Rädda mammornakampanjen. Trevlig sommar till er alla!

En stor bukett med rosor vill vi ge. Tack för en jättetrevlig helg i Sundsvall. Det här måste vi göra om snart igen.

En fin solros vill jag ge till . Du är alltid glad och trevlig. Och du pratar tyska nästan som en tysk.

Dagens ros vill vi ge som tog sig tid att visa oss riksdagen i samband med vår resa till Stockholm. Vi fick en trevlig och givande förmiddag tack vare Per som guide.

Massor av rosor till och tack för den trevliga överraskningen, thaiboatmiddagen och allt annat! Vart styr vi kosan nästa år? undrar

En ”superstor” ros till som tack för det fina och roliga studiebesöket för årskurs 1 och 2 Änge skola i Offerdal.

Mer läsning

Annons