Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Sommarens alla blommor till . Tack till er som måste sluta vid flytten till Gällö. Tack till personalen som ordnade flytten som lugnt och fint.

En vacker sommarbukett till Åre-Vålådalen 27 maj SKTF sektion 31. Till chaufören som körde bussen och Urban som guidade oss hela dagen. En oförglömlig dag med många upplevelser. God mat, gott fika.

Dagens ros och tack till två gästvänliga, trevliga på Hållandsgården där Brunflo PRO var på besök 27 maj. Intresant guidning i Stavkyrkan av Mikael och på utställningen Jerusalem av David, vilken kunskap! Lunchen efter besök vid Ristafallet smakade mycket bra. Tack även till . Trevlig sommar alla.

En bukett röda rosor vill jag ge till för att du stickade färdig en barnjumper som legat i min byrålåda i många år. Tack också för den trevliga utflykten till Trondheim.

En bukett med vackra ängsblommor vill vi skicka till , tolkarna och vår duktiga lärare. Tack för tre lärorika och fina dagar med TSS-träning. Vi ser fram emot återseende till hösten och önskar er och Strömsundsgänget en härlig sommar.

En sommarbukett till som tar sin sjuksköterskeexamen i Jönköping 5 juni.

Tack för de trevliga planeringsdagarna i Storhogna. Tack till som körde bussen och till så vi kunde åka.

Ett stort varmt tack till , Pilis, för den fantastiska maten, de underbara blommorna och perssenterna. Överräcker en stor bukett med sommarblommor till er alla som tack och önskar er en skön sommar.

Dagens ros och ett varmt tack till för sakerna vi fick av dig.

Ett stort fång midsommarblomster till den enastående , . Tack för er omtanke och den eminenta uppvaktningen med de fina presenterna, tack även till vaktmästare för flytthjälpen och för stickhjälpen under åren.

Mer läsning

Annons