Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

dagens ros

Annons

Kastanjer och magnolior i blom som ett varmt tack till i Torsäng. Vår resa gick till soliga Trondheim för att med stolta norrmän fira Syttende Mai. Vackra dräkter, musik och flaggor i karnevalstågen, högtidsgudstjänst i Nidarosdomen Med ”Ja, vi elsker detta landet” gjorde resan oförglömlig. Allt fungerade utmärkt och stämningen var god. Tack också till .

Vi vi ge vårens vackraste bukett till . Tack för en toppendag i Bölestuga!

En varm hälsning till och tack för en återigen trevlig ”bok”. Det är kul att läsa om allt som är och varit min uppväxtstids bästa dagar. Minnena flödar hos en Hornsbergare i förskingringen.

Ett stort fång med rosor till som jobbat med Kulturskolans satsning Burning Ambition. Det var kanonbra!

Dagens ros  till , som gjorde Lövstadagen så lyckad! Särskilt tack till ”arbetsmyran” – som är ny i gänget.

Ett stort fång blåsippor till helgen 16–17 maj. Tack också till .

Massor med härliga rosor till Burning ambition. Ni är helt sanslöst proffsiga. Vilken show. Ni är bäst.

En fin sommarbukett till i Bredkälen, som ordnar Loppis i by-lokalen. Kul att det händer nåt, hoppas att det blir mer folk nästa gång.

En stor sommarbukett till som ordnade  vins-ter till vårt lotteri, samt till de i föreningen som också skänkte vinster, det blev ett fint lotteri och en extra ros till för allt det goda brödet.

En stor bukett med fina vårblomster till i Lit. Finfint blev det när vi städade och donade på städdagen. Tack också för jättegod mat både under dagen och på kvällen.

Mer läsning

Annons