Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

dagens ros

Annons

Jag vill ge en stort fång av röda rosor till som gett mig förtroende att ta hand om Jamie och jag lovar att han ska få ett fortsatt underbart liv, jag tänker på er ... beklagar än en gång.

Ett stort fång med blommer vill vi ge till alla som hjälpte till vid Dunder Cupen i gymnastik. Utan er hade det aldrig blivit någon tävling. Tack.

min räddande ängel! Utan dej hade jag inte orkat med tävlingen tror jag. Och tack mamma för att du ser till att jag äter när jag inte har tid ... Tack för all hjälp med allt fixande och ordnade inför Dunder Cupen i gymnastik.

Tack alla ledare, för allt jobb med att ordna Dunder Cupen i gymnastik. Utan er hade det inte blivit någon tävling. Tack.

vill vi ge till som tack för den intressanta och proffsigt genomförda guidningen av Lockne kyrka 13 maj. Vi önskar dig en trevlig sommar.

Jag vill ge världens största ros till min farmor för att jag får vara hos henne så ofta!

Försommarens alla vackra blommor vill vi ge till  för den fina omvårdnad ni gav vår kära Stina Larsson under den tid hon bodde hos er.

Till Jämtlands Bildemontering. Ett stort tack för att du lät oss förvara vår båt inom ditt stängsel en hel helg. Vi fick punktering på båtvagnen, och du kom som en räddande ängel. Trevlig sommar.

Tack för den underbara överaskningen. Grane är en fantastisk häst, som gör det möjligt att nå VM. I Blekinge var de imponerade hur bra han klarade miljöträningen.

En bukett rosor till den underbara Ett varmt tack från

Tiotusen röda rosor vill vi skänka er, på Frälsningsarmen, för det goda fikat med mera under året som gått.

Tusen röda rosor vill jag ge till på Östersunds sjukhus. Tack till er alla, ingen nämnd och ingen glömd, för er suveräna omvårdnad vid min sjukdom. Sänder också en hälsning till som jag träffade på sjukhuset. En toppenkille, tur att du finns.

Rosor vill jag ge som underhöll oss på Odensborg 8 maj. Fikat ordnade

Fredag 15 maj var på Odensborg och underhöll oss. Rosor vill jag ge dem, även som fixade fikat.

Massor med blommor till för att ni tar hand om vår bror på ett sådant underbart sätt. Ni är guld värda.

En stor bukett vill jag ge till . Ett särskilt tack för Jämtlandssången.

En vacker bukett vill vi ge till som ordnade allt så bra vid vår resa till ”hemlig ort”.

Vi vill ge dagens ros till för att de anordnade en superbra orienteringsdag för oss. Roligt med så hjälpsamma elever och vi hoppas på ett fortsatt samarbete.

Jag vill ge dagens ros till min kompis . Vill tacka dig Jeanette för att du alltid är så snäll mot mig och tar alltid e mot mig med varmt välkomnande. Dig Chantelle vill jag tacka för att du är sen sån bra vän och finns alltid där för mig, ställer alltid upp och får mig att må bra när det är som värst. Tack! Puss.

Tusen tack till för att jag fick låna bakstugan. Kramar och tack även till mamma Gertrud som hjälpte till med stöypa och baket, de vårte så gott e brö.

Ett stort tack till ! Tack för att ni hjälpte oss att trycka våra fina skoltröjor!

Vi vill tacka , lördag 16 maj, på Munkflohögens Bygdegård. Ni är värda massor av rosor allihop!

Vi vill ge vackra rosor till vid vår mannekänguppvisning 13 maj, rosor också till . Behållningen blev 8300 kronor som går till Rädda Mammorna kampanjen.

Supermånga rosor till som lät oss låna köket och fick ingredienser till att göra en pannkakstårta till våran kompis som hade fyllt 18 år! Tusen tack.

En stor bukett rosor vill jag ge till alla otroligt duktiga i Åre. Ni var helt otroliga!

Mer läsning

Annons