Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

dagens ros

Annons

Vill tacka ambulansförarna för ett helt fantastiskt omhänder-tagande när jag i lördags fick en allergisk reaktion. Ni var så himla omtänksamma och snälla att jag inte kan beskriva min tacksamhet i ord. Ett tack vill jag även sända till personalen på hjärtavdelningen för ett fint bemötande.

Vackra vårblommor vill jag ge till som förgyllde dagen på Karlavagnen i Krokom 14 maj med sin trevliga musik. Vi vill gärna träffa er igen!

En stor bukett vårblommor till all underbar personal på förlossningen och BB i samband med vår dotter Idas födelse 27 april.

Vi vill skicka en vacker sommarbukett med rosor till urmakare Gösta Lindström i Åsarna. Tack för trevligt bemötande, gedigen kunskap och att du gav dig tid att visa hur vårt fina väggur fungerar. Klockan går jättebra och det är trevligt att höra den mjuka klangen i slaget.

Vill skicka en dagens ros till min underbara moster och hennes man som hjälper mig att ta hand om mina katter när jag vill åka någonstans.

Ni är guld värda och ni ska ha jättetack!

En stor bukett med rosor vill vi ge till alla som hjälpte till med att göra Ragunda Hembygdsförenings 80 års jubileum så lyckat. Ni är guld värda.

Ett stort fång rosor till som ordnade en så bra resa för fäktningsklubben till Ö-vik. Han ordnade buss som han körde själv hela vägen, han fixade ett toppenfint boende för alla 14 som var med och han såg till att alla fäktare fick en bra bra träning och tävling. Han är guld värd för klubben. Vill även skicka en krya-på-dig– ros till och hoppas att vi får se honom snart igen.  

Dagens största, finaste ros ska ha som tog reda på min kvarglömda plånbok vid macken i Torvalla söndagkväll! Tusen, tusen tack! Underbart att det fortfarande finns ärliga människor!

Till som arbetar på sportaffär i Åre, och personligen levererade, till Östersund, den skateboard som Gustav hade önskat till sin 8-års dag. Hon är en prydnad för sin yrkeskår och värd en stor vacker ros!

Jag vill ge många rosor till Dawes lagledarbord på Disco-SM. Tack för att ni hjälper alla dansare och orkar peppa dem fast dagarna och resorna blir långa. Även rosor till alla trevliga föräldrar som var med. Vi ses på helgens tävling!

Stort tack till de glada killarna på Bonus möbler som fick igång min bil när den lagt av.

Tack till killen som räddade mig från en eftermiddag på ”Bajamajan” när låset gick i baklås.

En stor bukett rosor vill vi ge till keramiker i Ås och på Radio Jämtland som vi fick så bra praodagar hos! Vi hade jättekul!

Tusen tack och varma kramar till som gjorde ÅIK:s skidavslutning på Storhogna till en toppendag! Ni är guld värd!

Gullvivor i massor till som kom med den geniala idén att låna deras uppsamlare med sop till att kratta löv. Helt otroligt vad fort det gick att vårfixa trädgården.

Vi vill skicka ett fång rosor till som överträffat alla förväntningar och kommit 2:a i schack-4:ans riksfinal i Globen. GRATTIS!!

Dagens ros till för att hon vill att jag ska komma upp till Yran. Du vet vad jag tycker om dig, och tack för tipset om sidan!

Varma goa kramar till ambulans och sjukvårdspersonal, farmor och farbror samt till den vakande skyddsängeln som hjälpte oss när olyckan var framme.

En stor sommarbukett vill vi ge till våra coola kyrkisfröknar i Brunflo.

Tack för den här terminen med mycket bus och roliga påhitt. Vi ses till hösten igen för vi kommer aldrig att sluta hos er!

Tack för en fantastisk avslutning med vårfest i Brunflo Kyrka söndagen 17 maj!

Fin musikunderhållning både i kyrkan och av husbandet ute.

Särskilt tack med en var sin ros till

Jag vill ge dagens ros till min kompis och hennes mamma . Vill tacka dig Jeanette för att du alltid är så snäll mot mig och tar alltid i mot mig med varmt välkomnande.

Dig Chantelle vill jag tacka för att du är sen sån bra vän och finns alltid där för mig, ställer alltid upp och får mig att må bra när det är som värst. TACK! puss

Dagens ros vill vi ge för en riktigt rolig och givande helg i Umeå. Tack till beachvolleybollagets otroligt starka insats, som gjorde oss alla stolta och vi kunde åka hem med hedern i behåll.

Mer läsning

Annons