Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

dagens ros

Annons

De finaste sommarblommor vill vi ge till för en trevlig säsong. Goda mackor och god mat har vi fått och ett jättetrevligt bemötande. Ha en bra sommar, så ses vi till hösten igen.

Vill ge en stor kram till min älskade som alltid finns där och alltid ställer upp. Du är världens bästa mamma, tack för att du finns. Älskar dig.

Jag vill ge min älskade den största tulpanbukett som finns för all din hjälp och ditt tålamod i samband med min ryggoperation.

Många tack och rosor till !  Håll ihop! Ett speciellt tack till min ”parhäst” – ha en fin födelsedag och njut av livet!

En varsin ros till , för er medverkan i musikalen Sally Säl. Ni var jätteduktiga.

Många rosor vill vi ge till och även till för en jättefin föreställning av Sally Säl. Ni var alla jätteduktiga.

En stor bukett med vårblommor till och även en bukett till klassfröknarna. För ert arbete med vår vårmusikal Sally Säl.

Till världens bästa farmor, svärmor och mor: som alltid ställer upp för oss och alltid finns där. Vad skulle vi göra utan dig? Du är guld värd! Tack för en underbar och rolig helg i Östersund under 1 maj. Massor av kramar.

Massor med röda rosor till för en oförglömlig föreställning i torsdags kväll. Ni var helt underbara allihop.

Dagens vackraste ros vill vi ge Eriksson för att du fanns där då vi behövde vägledning och för att du är en sådan underbar och ödmjuk människa.

Vårens vackraste bukett vill vi ge till på specmödravården som varit ett oerhört stöd och en klippa för oss under vår svåra tid. Tack för ett professionellt bemötande med mycket värme.

Jag vill ge en stor bukett med röda rosor till i Krokom för att ni ordnade en rolig vårfest en fredagkväll för oss i förskoleklassen, tack!

Vi vill ge en stor bukett rosor för att han skänkt grus till vår lekplats i skogen.

Ett fång rosor till för den fantastiska musikalen i Folkets hus 7 maj!

En stor ros till våren som gjort sitt intåg! Snart är det sommar och då kommer i Östersund att kasta vinterkläderna så vi kvinnor får njuta av era uppenbarelser, såå underbart!

En stor bukett vårblommor till , för att du hjälpte mej när jag blev tvungen att uppsöka polis samt bank i Tallin.