Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

dagens ros

Jag vill ge dagens ros till . Det var jätteroligt så jag vill tacka så mycket för att jag fick följa med in i studion och det var mycket att göra och det var väldigt intressant. Många kramar.

Jag vill ge dagens ros till som tack för att jag fick vara där och praoa. Jag fick montera ihop cyklar och annat, Det var intressant.

Tack för att vi har fått praoa hos er på . Det har varit jättekul att jobba med er. Vi gillade ert lager väldigt mycket!

Jag sätter in dagens ros till . Det var spännande att vara där och jag lärde mig mycket nytt. Jag skulle kunna tänka mig att praoa där igen. Det var väldigt roligt.

Tack för att jag fick praktisera på . Jag tyckte att det var roligt, skulle faktiskt kunna tänka mig jobba där någon gång. Alla var jättesnälla. Tack till också för min praodag hos er. Fina och goda tårtor.

Vi vill tacka med en bukett blommor för deras jobb i samband med SM i armbrytning i Strömsund i helgen. Det hade aldrig blivit något utan er.

Den i sitt vita fodral på Coop Forums parkering lördag 25 april. Hon inte bara lämnade in den utan följde dessutom upp det hela fem dagar senare och såg till att jag fick veta var den var. Vilken kvinna!

Vi vill ge ett fång av ljuvliga vårblommor för att de ordnade vår Valborgsmässoafton med god mat så toppenbra.

En stor bukett rosor till . Ingen nämnd och ingen glömd. Ni är guld värda.

Diakonias insamlingsdag i Brunflo under Valborgsmässoafton. i bössorna bidrog med 3 251 kronor till det globala miljöarbetet. Eftersom Sida bidrar för varje krona blir det en riktigt stor summa i slutändan. Vu hoppas att många nappar på foldrarna ”Bli förändringsfadder” också. Tack för ditt bidrag.

Vårens finaste bukett med blåsippor vill jag ge till och för att ni spelade Jämtlandssången då jag skulle överlämna presenten till Sam Samberg på SKPF:s 60-årsjubileum som firades på färjan Cinderella. Den enormt stora publiken klappade i takt, det var helt fantastiskt. Ja, ni var så bra. Tack för hjälpen, ni gjorde så jag kände mig mindre nervös. Kram och tack från

Vill skicka dagens ros till som hjälpte mig köra in ved. Tack för hjälpen.

Änglar finns de? Ja, i Husås bor de och kör fyrhjuling. ”När nöden är som störst, är hjälpen som närmast”, är ett gammalt ordspråk! Tusen tack till Husås två tuffaste killar, .

Sänder en fin vårbukett till som spelade glada låtar med sång på Kaxås bygdegård 30 april. Tack även till för kaffe och gott bröd och en trivsam kväll.

Den allra finaste buketten med vårblommor vill jag ge till i Torvalla. Tack för all hjälp, jag vet inte hur jag skulle ha burit mig åt utan din hjälp.

Ett fång av vackra vårblommor vill vi ge för att han har skött om vägen så bra i vinter. Bättre snöskottare kan inte finnas! Tack.

Många rosor är värda, med sin kunskap och sitt vänliga bemötande.