Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

dagens ros

Ett jättefång rosor till som fixar och donar så att vi boende på Tallläntan i Kälarne fick uppleva en mycket trevlig påskdagskväll med god välkomstdrink, god mat och en mycket uppskattad underhållning. Du är guld värd. Även rosor till som så snällt ställde upp på att hjälpa till.

Tack i den svåra situation vi hamnade i. Det värmer att det finns så snälla människor, ingen nämnd och ingen glömd. Tack!

En vacker bukett med vårblommor till för ett lärorikt och positivt föredrag vid SPF Jämtlands distriktsstämma. Otroligt värdefulllt för oss alla att minnas hur det kan gå att vända något negativt till något positivt i livet.

Vill sända en backe full med blåsippor till i Undersåker som fixade en fantastisk helg med mat, musik, sång och massor av sol. Dela med dig till dina ”kökspigor” samt musikgästen .

En stor bukett vårblommor till för den engagerande skildring i ord och bild från din tid som samepräst. Fascinerande livsöden och enastående hjältar och inte minst hjältinnor.

Ett fång med rosor till , vi vann inte men gjorde en insats för miljön.

Stort tack och ett fång med rosor till för en fantastisk långhelg i Åre.

En ros till som jobbar på Viken i Brunflo. De är så bra.