Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

dagens ros

Annons

Den allra finaste vårbuketten vill jag ge till för ert fina bemötande när min mamma Rut Nilsson flyttade till Strömbacka 1. Tack för all hjälp!

En fin vårblomma vill jag ge till . Trevlig sommar.

Vi vill ge en stor bukett tulpaner till , för att de tagit så god hand om Krister och Kristina. En stor bukett även till . Vi önskar er alla en fin vår och sommar!

Stort tack till för att vi fick låna er ”Boxer”, när vi glömt vår så att vi kunde titta på tv i Bydalen. Hälsa även Sarra och Iglo.

Rosor i mängd till för en skön påsk i fjällen och nu en resa till Sundsvall. Kram!

En stor bukett tulpaner vill vi ge till n i Lit för den goda tårtan vi fick till påsk.

Tack för denna vinter i Bångåsen som alltid är hjälpsamma och goa! Ni ställer upp i vått och torrt!

Jag skulle vilja tacka min vän, vapendragare och bättre hälft ! Bara för att hon är den hon är, och för att hon står ut med mig! ”Vi måste alltid vara vänner, du vet för mycket om mig”.

Massa fina rosor vill jag ge till mina föräldrar i Odensala, för att ni alltid ställer upp och hjälper mig att flytta, oavsett vart jag ska. Tack så mycket också för allt det arbete ni har lagt ned på att få min lägenhet så fin.

Ett helt fång med de vackraste vårblommor vill vi ge till . Tack för att ni tar hand om vår mamma Inga på ett så bra sätt!

Famnen full av rosor till Ett varmt tack till er alla för empati och omsorg ni gav våra föräldrar Nanja och Zeth Blomstrand. Ett särskilt tack till , och . Er hjälp blev en trygg sista tid för pappa.

Dagens ros vill jag ge till hemma på Östersem, som har ställt upp för mig varje dag sedan jag flyttade till Göteborg. Ni är världens bästa! Jag önskar även min mamma lycka till i Umeå. Stor kram.

En stor bukett med de vackraste påskliljorna till för att ni hjälpte min son Gabriel andra veckan i hans liv. Även en ros till er för att ni gjorde min tid på avdelningen så trivsam efter omständigheterna.

En stor bukett rosor till för den trevliga festen på Handsjöns Bystuga, där vi firade Holgers 75-årsdag.

Med en stor bukett rosor vill jag tacka för ytterligare en gåva jag fått från er. Det har varit till mycket stor hjälp i många situationer. Tack snälla.

Dagens ros vill vi ge som skänkte priser till vår pimpeltävling 7 april. Stort tack till alla trevliga fiskare som möjliggjorde denna kvällspimpling. Hoppas vi ses nästa år!

Vill tacka för experthjälp vid uppsättandet av vårt garage. Det hade aldrig funkat utan din hjälp!

Mer läsning

Annons