Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

dagens ros

Annons

En stor ros vill jag ge min vän och kollega . Hon är så otroligt go’ och omtänksam mot alla. Kommer med små och stora överraskningar jämt, ringer och bryr sig om. Tack för att du är min vän.

Dagens ros ska gå till världens bästa Arne, det vill säga för att han hjälpte oss att byta kran i köket. Tur att vi har dig.

En vacker påskbukett till som medverkade i samband med Axels födelse 25 mars Ni gör ett fantastiskt jobb!

Strömsunds kommande vårblommor, vill vi ge . De ordnade en härlig fisketur och hundspannsåkning för våra elever i F1e på Bredgårdsskolan. Speciellt tack till.

De finaste rosor till då vi behövt er som mest! Största buketten till som bott hos oss under de här veckorna! Tack för att ni finns.

Skickar en stor påskkram till vår snälla som bor i Optand, hon ställer upp och kavlar tunnbröd åt oss plus att hon lånar ut bakstugan. Kram till hennes make som bär in ved.

Dagens ros till när skotern kört fast på Hållfjället! Tack för att ni stannade!

En stor tulpanbukett till som tog hand om oss så bra på vår prao. Det var jätteroligt!

Ett fång rosor till för den fina underhållningen ni bjöd på! Även ett fång rosor till för det goda fikat och den fina sången!

Vill skicka en påskbukett med tulpaner, påskliljor, påskris med ägg och fjädrar till natten mellan 28–29 januari. Alla ni på akuten, röntgen, lab, operation, intensiven. Sedan 413 k, 211 öron. Ni gjorde ett fantastiskt arbete och räddade mitt liv. Är nu på väg till det normala igen fast det går sakta. Tack alla. 

En vacker påskbukett vill jag skicka till . Ett stort tack för era besök och samtal under min sjukhusvistelse. De var värdefulla och givande för mitt tillfrisknande.

En bukett backnejlikor till för den mycket goda middag samt lunch ni serverade uppe i Mjölkvattnet. Det enda ni misslyckades med var vädret.

Tack för att jag fick hälsa på hos er på . Det var jättespännande och roligt.

Vi vill skicka ett stort påskägg till Tack för att ni har tagit så väl hand om våra barn på tisdagkvällarna och att ni bidragit till att de under lekfulla former fått upp intresset för skidåkning. Vi ses nästa år!

En bukett vårblommor av oss får, vars resultat i tidningen ej står. Guld-, silver- och bronsmedaljer ni fick. Hoppas dessa medaljer gav er en kick.

En stor fin vårbukett till mina vänner . Tack för det jättefina balkongbordet och en trevlig långfredag hos er, ni är bäst!

En jättestor vårbukett till min dotter och mitt barnbarnför att jag får vara med er på baby-sim. Jag är så glad för det.

Vill ge en vacker påskblomma till som spelade så fint för oss på vårt musikcafé 26 mars. som hjälpte till att fixa i köket är väl värda en blomma också.

som jobbar som socialsekreterare vid parkeringshuset. I dag vill jag ge dig en verkligt fin vårbukett för ett jättebra och respektfullt bemötande. Tack så mycket.

Mer läsning

Annons