Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Tusen rosor och ett stort tack till Micke, Anders B, Henrik och Anders J som har tränat Sundsjö Innebandy P12 denna säsong. Ni är guld värda för all tid och engagemang som ni lagt ner på detta.

Tack till er på Växtvaruhuset som var snäll att köra hem orkideerna till mej eftersom de var sena. HJärtligt tack.

Kocken och Larsson i Sota. Ni måste såvitt jag förstår vara de bästa grannar man kan ha. Vet inte hur jag ska uttrycka min tacksamhet men den är stor. Ha en bra dag!

En stor vacker vårbukett och en jättekram till . Ni har varit underbar i er omvårdnad av vår mormor Elsa under hennes sjukdom. Tack för det fina stödet ni gett oss!

En stor bukett rosor vill jag ge , med en doppresent, till polisen så att jag fick tillbaka den. Tur att det finns snälla medmänniskor! Tack så mycket!

Ett fång med tulpaner vill vi ge till Disa och Holger i Handsjöbyn för att ni tog hand om grabbarna när vi var i göteborg med Josefine. Ni ställer alltid upp när vi behöver hjälp. Ni är guld värda.

Den vackraste rosen man kan tänka sig skall Sara Karlsson som jobbar för ett tältföretag på Frösön ha. Att du gör ett riktigt bra jobb är en underdrift. Alla som är i din närhet skall känna en otrolig tacksamhet. Det är bara din fantasi som kommer sätta gränser för dina framtida mål. Du kommer nå högre än den högsta fjälltopp.

En stor bukett med rosor vill vi ge till Christer på Ica Matmästarn som lyckades få fram fem morots-mössor till oss. Tack för all hjälp!

En stor bukett med vårblommor vill vi ge till Taxi Stefan och hans chaufförer i Undersåker. Tack för att ni är så snälla och hjälpsamma, ni är alltid glada och trevliga när ni kommer för att köra oss. 

En stor bukett rosor till våra poliser. De utför tålmodigt sitt arbete trots att många bara slänger skit på dem. Tack för att ni finns.