Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

dagens ros

De allra vackrasre vårtulpaner vill jag ge till som gjorde min 40-årsfest till en helt oförglömlig kväll, ett minne för livet.

En bukett med röda rosor till min älskade som styrde upp och organiserade med maten inför min 40-årsfest. Utan dig hade det aldrig blivit så bra som det blev. Tack!

Blommor i massor till ochsom underhöll så otroligt fint på min 40-årsfest. Jag är så tacksam.

Vårtulpaner vill jag ge i Föllinge för att jag fick låna utrustning och kök så att mina gäster kunde få varm god mat på min 40-årsfest.

Vi vill förära rosor i mängd till alla medverkande för deras framträdande med teaterstycket ”Dunderklumpen” i Gällö Folkets Hus 18 mars. De var jätteduktiga och levde in i sina roller. Lycka till i fortsättningen.

Vi vill på detta sätt ge en blomsterbukett, ingen nämnd och ingen glömd, och gjorde kvällen jättelyckad, när Bardagruppen var i Gällö Folkets Hus och uppträdde. Tusen tack.

Ett stort fång rosor vill jag sända till , tack för allt, för all hjälp och stöttning jag fått. Ni är underbara.

En stor bukett vårblommor vill vi ge till momma och moffa, i Strömsund, som passade oss när mamma och pappa var bortrest. En jättekram till er!

En stor bukett rosor till , isen och skidspår. Det är ni verkligen värda.

En vacker vårbukett vill jag ge till det vid starten till Amundsen Race. Ringde mig och kom hem med det. Tusen tack!

Ett stort fång av vårens vackraste tulpaner vill jag ge till , ingen nämnd och ingen glömd, . Ett hjärtevarmt tack för den fantastiska omvårdnad jag fick åtnjuta under den långa vistelsen hos er. Ni hjälpte mig komma tillbaka till livet!

Stora buketter med vårblommor vill jag ge till ortopedmottgningen Östersunds sjukhus, läkare som opererade mej, ock allt gick så smärtfritt och bra. Ni är underbara.

En stor bukett vårblommor till som dokumenterat föreningen JIDCAs verksamhet. Boken JIDCA 25 år visar på vad vi kan göra för våra

vänner i  u-land.

En stor bukett blommor till . Tack för att du hjälpte mig att hitta mina glasögon. Du är jämt trevlig och ger bra service.

Dagens Ros till i Bodsjöbyn som erbjöd sig att handla åt mig när jag var nere för räkning efter en operation. Det är härligt med fina grannbybor!

Dagens ros till , ni är de bästa och goaste, var och en på sitt sätt! Kram på er.