Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

dagens ros

Hjärtevarmt tack till  för er fina uppvisning i Gamla Kyrkan 27 mars. Härlig musik och sång, som värmde så gott, det är en glädje att se alla dessa fina ungdomar och lärare inte att förglömma. Vi önskar er alla allt gott.   

Ett stort fång rosor till för att ni fixade en underbar helg i Duved.

Rosor i stora mängder till på Rådmansgatan 16–18, Frösön. Alla kramar, telefonsamtal, omtänksamheten och de fina presenterna. Det värmer ska ni veta. Jag är mycket glad och stolt över att ni är mina jobbar-kompisar. Ni är bäst!

Dagens ros går utan tvekan till . Tack för att du räddade oss i fredags!

En stor ros till som bevisade att det verkligen finns service inriktad och supertrevlig personal.

Jag vill ge vårens största tulpanbukett för att ni alltid finns för mig och alltid ställer upp, jag har haft så mycket stöd av min syster under 1,5 år för att komma dit jag är i dag.

Jag vill ge en stor tulpanbukett till för att ni står ut och har stått ut med mig under en längre period som inte har varit lätt. Men nu är jag snart på G! Jag älskar er!

En jättebukett med vårtullpaner till . Kalasspår på Rotnäset i Strömsund hela denna snörika vinter. Stort tack från oss.

Stort tack till i Höglekardalen för gästvänligheten under våra vinterutbildningsdagar 16–17 och 19–20 mars. De öppnade liften för alla åksugna ungdomar från Prolympia-skolan så att vi kunde få brassa i backen på längdskidor. Vi hade jättekul!

En fin blomma vill jag att ska ha när han lagade vår dator, som hade fått ett spel. Bra gjort.

En underbart vacker bukett med rosor vill jag ge till ”alla” ni som gjorde min 40-årsfest till ett minne för livet. Alla mina , min underbara , , som kom med sin ”gura” som jag fick ha en kväll i natura. Helt fantastiskt roligt! God mat och att vi fick hålla till på Vildhussen vill jag Tacka Isabell för. Kramar.

Dagens blombukett vill vi ge till världens bästa granne, i Brunflo. Tack för att du åkte och handlade åt oss 30 mars, när jag hade magsjuka. Tur att du finns! Vi tycker så mycket om dig. Puss o Kram.

Universums vakkreste bukett med roser vil jeg gi til min ”momma å moffa”, och, for at dere passer meg da mamma jobber å for at dere alltid stiller opp på oss, vad det enn er og når det enn er. Dere er guld verde! Vi elsker er!