Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

dagens ros

En stor bukett rosor vill vi ge till de som ställde upp med skjutsar så att vi kunde åka på vår årliga friluftsdag.

Ett stort fång med rosor till världens bästa man och massör. Älskar dig.

Tusen skära rosor till våra som fixat så att vi får rita ett kors i taket.

Rosor vill jag ge till för att jag puktligt alltid får min ÖP i tid oavsett väderlek.

En jättefärgglad vårbukett vill ja ge i dag till min snälla väninna som är så duktig att hon kan spela dragspel och munspel samtidigt! Tack så hemskt mycket för den fina melodin på min mobil och för att du är min väninna.

, i dag ska du få en vårbukett av mig som lyser i alla vårens glada färger, för att du är min väninna och för den hjälp jag får av dig. Tack så hemskt mycket!

Famnen full med rosor vill ja ge till som ordnade och bjöd på den fina festen med god mat i Böle på min 90-årsdag. Ni är underbara. Så vill jag tacka mina som kom med blommor och presenter både till Böle och Brunflo. det var en underbar dag!

Dagens ros till som hjälpte oss med skotern ur vatten och snösörja på Mörtsjön

En bukett vårblommor till de tre . De hjälpte mej att ”putta” igång min bil som hade fått fel på startmotorn.

En stor vårbukett vill jag ge till på Frösö BVC samt på akuten, som hjälpte mig 16 mars när jag var sjuk.

En stor bukett rosor till . Ni har förgyllt vår vardag och vi kommer att sakna er!

Ett stort tack till , platschef på Cision, för att du hängde med oss ända in i kaklet! Du är värd en stor famn med vårblommor. Vi kommer att sakna dig!

Vårens största tulpanbukett vill jag ge: Ett stort tack för er hjälpinsats då jag skadades 21 mars i Almåsa. Tack även till , för ert stöd.

En stor bukett med vackra vårblommor till er alla, som under fyra veckor hjälpt mig på ett fantastiskt sätt. Stort tack till er alla.