Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

dagens ros

Ett stort fång rosor till för ditt engagemang och all hjälp i samband med Oskars begravning.

En stor bukett vårblommor vill jag skänka . Ett stort tack.

Tack ,och för den underbara, vackra och välsjungna manskörsången på Mariagården. Tack ni välsjungande och charmiga grabbar!

Stort tack till som samlade in en slant till LitsGK/Vattengymnastiken, på er ”Mitt-på-dagen” träff! Ni är toppen!

En stor bukett tulpaner vill vi ge till . Tack för att vi fick komma och åka i er superhärliga pulkabana. Vi hade en toppendag med korvgrillning och sol.

Vad vore Vallaskogen, Frimans utan vår ! Din energi och värme gör gott. Att bland annat få träffa dig på morgonen med en glad hälsning är bra inför en ny vecka. Vi ses snart på kvartercaféet, då ska du få något extra gott!

Den första lilla tussilago som dyker upp i dikeskanten, vill jag plocka och ge till min som ställde upp med mat, dukning, fika, servering med mera på min dopdag. Allt var jättefint!

Med famnen full av röda rosor vill vi tacka våra underbara för uppvaktningen på våra födelsedagar. Tack för presenterna och den härliga middagen vi hade tillsammans. Tur att ni finns!

En vacker vårbukett och ett stort tack till till Åland.

Till som ordnade en helt underbar konsär. Ni ska få en famn rosor för ert arbete. Ni var helt underbara och jätteduktiga. Ni får alla att känna en riktig sann glädje. Längtar redan till nästa års konsär.

En trisslott med högsta vinsten till , tusen tack för snabb hjälp med den trasiga kylarslangen.

En ros till . Tack för hjäppen med min bil.

En stor bukett rosor vill vi ge till som ställde upp med skjuts så att vi kunde följa med på skolans friluftsdag.