Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

dagens ros

En bukett med kramar. Ett stort tack till er , ingen nämnd ingen glömd för allt stöd jag får i min svåra kamp mot min sjukdom. Ni vet vilka ni är. Ett speciellt tack till mina vänner i , det är bara vi som vet hur vi har det. Min största kram vill jag ge till mina två älsklingar . Tack för att ni finns, jag älskar er.

Dagens ros och tack för hjälp och god service till på Ellebrinks begravningsbyrå.

Dagens ros vill jag ge till i Lien för att hon är så himla snäll och omtänksam.

En ros till som jobbar på Viken i Brunflo. Han är så bra och snäll.

En storbukett tulpaner och många krya på dig-hälningar vill jag skicka till

Ett stort tack till mina underbara arbetskamrater vid för uppvaktningen och en mysig kväll tillsammans när jag nu går i pension. Glömmer er aldrig.

Ett stort fång blommor till för hans prestation i Så ska det låta i fredags. Du skötte dig exemplariskt och jag känner mig stolt att dela hembygd med dig! Ett stort tack, du är underbar!

Dagens ros och stort tack till som arbetade på Skistar i Duved 14 mars. Din vallningskunskap och hjälpsamhet räddade vår dag i Ullådalen.

Tusen vårblommor till på Yamaha Center i Östersund. Fantastiskt serrvice & bemötande!

En stor bukett med de vackraste vårblommor vill jag ge till , som tack för all den hjälp jag fick i samband med min flyttning. Ni är ”ovärderliga”.

Ett stort fång med rosor vill jag ge till på Rapsvägen för att de hjälper oss med renoveringen och för att han alltid ställer upp på mej ... Du är guld värld, tack för att du finns.

En stor bukett tulpaner till två bilar en mörk torsdagskväll när jag var i diket med jobbets RAV 4 mellan Krokom och Föllinge. En kvinna med fyra barn och två män i en Mercedesjeep. Ett stort tack. Jag är glad att jag bor i glesbygd där man får ett glatt bemötande och stor hjälp.

Vi vill skicka ett stort fång rosor och gratulera till segern i länsfinalen av Schackfyran. De går nu vidare till riksfinalen i Globen.

En bukett av purpurröda storblommiga rosor till vår mekmästare , för att han så omsorgsfullt och varsamt skruvar och gör oss i ordning. Hoppas att vi får göra oförglömliga hetsande turer ut till det gröna med dig redan i sommar.

Dagens ros till för den fina vård och omsorg vår mamma Irma Myrgren fick under sin tid hos Er. Vi minns er med värme.

Tusen tack till för hjälpen med datorn!

Jag vill ge en stor ros till . Alla gåvor till missionen, alla vackra blommor och kort gladde mig verkligen. En extra bukett till för sång, musik och allt ni gjorde.

Dagens ros och en stor kram vill ge vi världens bästa momma pomma, , som tack för all hjälp vi fick när vår fina lillebror Emil kom till världen!

Jag vill ge dagens ros till dig, , för att du alltid finns där för mig. Du ska veta att det värmer oerhört och att du betyder mycket för mig!

En jätte bukett med vår tulpaner och ett stort tack tillsom hjälpte till före under och efter dopet.

Den finaste lilla vårblomma vill vi ge till som hade ”gänget” hemma hos sig på en härlig kamsmiddag och sedan jättegod semla och allt var hemlagat. De som åt sig mer än mätta och skrattade och hade trevligt är Iris, Majbritt, Solveig, Sören och Tony.

Ett stort tack till på Frösön för att vi fick hämta vår dvärghamster Pompe, trots att ni hade stängt. Det kallar jag service...

Jag vill tacka för den fina och skojiga dagen du gav mig, det var hur kul som helst och jag kommer aldrig någonsin att glömma det ... Tack!

Ett jättetack till som hjälpte oss att ordna den härliga slalomdagen! Vädret var härdande men ingen klagade trots det! Tack också alla föräldrar som skjutsar, grillar, fixar slalomtävling med mera. Ni ställer alltid upp och är guldiga!

Jag vill ge dagens ros till för hjälp och service vid FUB:s årsmöte.

En stor bukett rosor till den som stannade bussen, klev ur och kollade hur det gick och väntade så att jag kunde åka med när jag något försenad sprang, ramlade och slog mig innan jag hann fram till hållplatsen. Tack, du räddade min dag!

Vi vill ge ett stort fång rosor till för bra service och trevligt bemötande. Samt till våra .

En famn med röda rosor till . Ett väl och tryggt omhändertagande och ett glatt humör oavsett tid på dygnet. Ni är änglar allihopa. Tusen tack!

En stor bukett blommor till i Kärnan. Ni har en hög servicenivå. Alltid lika välkomnande och serviceinriktade. Önskar er lycka till i framtiden.