Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

dagens ros

Ett hjärtligt tack till alla i för den jättefina blombuketten vi fick när vi flyttade in.

En stor bukett och ett tack till . Vi skulle aldrig ha klarat det utan er som satte upp sargen. Och ni som spolade isen, ni ska ha ett tack för att ni tog på er det fast ni inte behövde det. Alla som skottade isen då det var mycket snö ska också ha ett tack.

Tack från hela vårt hjärta!

Dagens ros till de som hjälpte mig med hästarna och vagnen i den djupa snön i Tullus.

En härlig vårbukett vill vi ge Strömsund,som tack för intensiva, lärorika dagar med dialogutbildningen 3–5 mars. Hoppas Jan-Ove har tid att åka ner till Stockholm en snabbis och köpa sig en varmkorv.

Hundar och förare vill tacka för rolig och nyttig träning i rivningshusen och på området i Ås. Det är guld värt för oss att få nya träningsområden.

En stor bukett röda rosor vill vi i danskommittèn ge till , för att du fixar så gott fika vid våra möten. Aalltid en överraskning. Tusen tack!

En stor bukett med tulpaner till som ordnade Barnens Vasalopp. Det blev en fin dag för oss.

En bukett fioler, förlåt violer, var till kursledarna , som under fem helger på Birka folkhögskola har öst sina folkmusikkunskaper över oss på ett fantastiskt inspirerande sätt och dessutom bjussat på sig själva helt otroligt.

En bukett rosor till som har sett till att vi har haft tak över huvudet och massor med god mat under våra kurshelger.

på Körfältsskolan. Tack för att vi får vara endel av erat Vinternattsäventyr.

Inte bara en ros utan miljoner rosor till för att vi fick låna lokal när vi hade ungdomsträff för ungdomar med hjärtfel i februari. Tack och tusen tack! Den bästa service och omtanke finns hos er!

för att ni ställde upp på ungdomsträffen i februari. Ni är guld värda allihopa. Tack!

En stor bukett till som räddade vår nattning fredag 6 mars. Stor tack till dig!