Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

dagens ros

för att ni ridit och skött våra hästar när vi var på sportlov med barnen. Ni är bara så gulliga. Även att Max fick pyssel och promenader.

Varsin bukett rosor vill jag ge för postutdelningen i lådan i Vågan med start 2 mars. Efter 60 års väntan har nu drömmen uppfyllts. En fantastisk service-höjning som för oss är värt oerhört mycket. Tack!

Vi vill ge en stor vårbukett till som fanns till hands för vår mamma Svea Norlings sista tid både dag och natt, helg som vardag. Ni gjorde ett fantastiskt arbete. Tack . Ni var ett stort stöd. Tack för att ni finns.

för all hjälp jag får med allt.

Vi vill ge en stor vårbukett till för all hjälp och stöd till vår mamma Svea Norlings sista tid i livet, både på Östersunds sjukhus och i hennes hem i Rätan.

Vi vill ge , en stor vårbukett för ert vänliga bemötande och omvårdnad av vår mamma Svea Norling, samt ert stora tålamod med oss familjer som var närvarande i både tid och otid.

Alla som gjorde Kvinnor På Gång mässan i Tullingsås så kul, och de !

Tusen Tack!

En stor bukett med tulpaner till våra kära grannar för att ni tog med Gabriel och Wilgot på fjällsemester med spännande och fartfyllda äventyr! Tack för er stora gästvänlighet när vi övriga familjemedlemmar hälsade på.

vill ge vårens finaste bukett till våra sponsorer, funktionärer och alla fiskare som gjorde Mussjöpimpeln till en så strålande dag. Ses nästa år.

Tack till som hittade vår pojke Samuel i djupsnön ute i skogen efter att han åkt vilse i Klövsjöbacken 7 mars. Vi är oerhört tacksamma till alla som hjälpte till att söka efter honom.

Dagens ros till som på lördagskvällen 7 mars hjälpte mig att få upp tankluckan, men tyvärr så gick den inte upp. Sådan service borde alla tankställen ha.

Dagens största rosbukett till som var involverad i lördagens operaföreställning från Metropolitan. Trevligt bemötande, god dricka och goda snittar. Tack vi återkommer till nästa föreställning.

, speciellt till . För ett fantastiskt bemötande av Moa Persson när hon varit hos er för att ”fixa” sin skadade framtand. Ni är jättefina.

Ett helt fång av rosor, de rödaste som finns, det är ni värda allesmmans, . Jag är er evigt tacksam för den fina vården samt god mat, hälsa !

Dagens ros vill vi utdela till i Brunflo 27 februari.