Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

dagens ros

Annons

Jag vill ett stort fång med rosor till på min 95-års dag. Och som genom besök, hälsningar, et cetera förgyllde min dag. Jag nämner inga namn, förutom som hjälpte till med mitt kalas. Utan dem skulle det inte ha fungerat. Jag vill än en gång tacka alla i från djupet av mitt hjärta.

Vill ge alla rosor som går att få. Vilken enormt kunnig, engagerad och trevlig personal, som också kan bjuda på sig själv och skänka en mänsklig värme som få kan. När man väl ligger där så inser man vilken samhällsresurs denna yrkesgrupp är och är, det någon som skall prioriteras i dessa tider så är det denna grupp.

En stor bukett tulpaner vill jag ge till , för otroligt fin service i sammband med min 50-årsdag, tusen tack!

önskas välkommen hem från sol och bad och tack för husrummet och frukosten när vi var i Ö-sund.

En stor fin bukett med tulpaner i alla färger ger vi till , Grötom, som bjöd oss till IOGT och NTO i Brunflo fredagen 27 februari på en genomtrevlig fest! Mycket god mat, härlig sång och musik. En toppenkväll!

En likadan bukett till som bjöd oss på skjuts till Brunflo. Tusen tack!

Till min syster och svåger vill jag förära en stor vårbukett. De är för mig ett stort stöd. Bjuder på god mat och övernattning, ofta hämtar Verner mig och skjutsar sedan hem mig. Tack! Många kramar.