Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

De finaste tulpanerna vill jag ge min och hennes i Pilgrimstad. Tack för att ni finns!

Dagens rödaste ros ger vi till , Blomstergården Krokom. Ett stort tack till alla underbara människor, för otroligt fin omvårdnad och allt stöd under tiden Åke fanns kvar. Ett särskilt tack till sjuksköternskan som var med oss på slutet. Önskar er en skön vår, stor kram på er.

En jättebukett finaste tulpaner vill jag gei den här stan. Ni gör ett mycket bra jobb, ni behövs annars skulle det bli anarki bland parkerarna.

En massa rosor till mina underbara, numera före detta,. Tack för den här tiden och för alla makalöst roliga stunder vi haft tillsammans.

Hoppas vi ses ofta ute i vimlet och jag lovar, jag kommer med bullar när ni minst anar det.

Dagens ros till i vår lilla stad. Ni gör ett fantastiskt bra jobb. Att ni blev stoppade som många andra i fredags visar väl att ni är mänskliga och kan göra fel ni också. Stå på er ni behövs.

Dagens ros till denpåi Östersund som trots att det var stängt jobbade extra så att vi kunde få flytta vårt bohag lördagen 14 februari. Det kallar jag service. Tusen tack.