Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros...

... vill jag ge Stig Burström som lämnade in mitt betalkort i ÖP-shopen. Jag glömde det i p-automaten vid Turistbyrån i Östersund 18 november. Tusen tack Stig!

Mannen med Agrolkortet

Alsen-revyns finaste höstblommor sänder vi tre som kom till Alsen. Fick inte skrattet i halsen, man vet inte hur det går, men kommer tillbaka nästa år!

Alfhild, Pia, Göran

Massor med fina höstblommor till vård- och omsorgsförvaltningen i Strömsunds kommun för de trevliga och roliga barometerdagar som vi ficka vara med om 9–10 november. Helt fantastiskt bra upplagt. Och inte minst dessa underbara Las Divas som underhöll oss, visste inte att det fanns sådana artister i länet, helt underbart bra!

En anställd med flera

Ett fång rosor till distriktssköterskan Laila Larsson och all personal på Ängevägen 29 för att ni gjorde så moster Elsa hade det bra och stormtrivdes i sin lägenhet på Ängevägen i Brunflo.

Hälsningar från allihopa.

Tack, tack genom Maine

Jag vill ge dagens ros till den unga herre som lämnade in min tappade plånbok till receptionen vid lasarettet.

Tacksam dam

En stor vacker bukett till Gitte i Namn som med stort tålamod och ödmjukhet hjälper Elias då han ska klippa sig! Du är underbar som hjälper honom med detta trots att du får arbeta under konstiga förhållanden med ryggvärk som belöning!

Nöjd mamma i Rasten

Jag vill ge min systerson Tim Rönnlund en stor famn med rosor för sitt hjältedåd torsdag 17 november. De var med om en bilolycka och han hjälpte sin lillasyster och mamma ut ur den voltade bilen. Kram på dig min älskade systerson.

Moster Tea

En stor bukett rosor till Brånans duktiga kulturarbetare. Ett stort tack för en teaterföreställning som gav mersmak. Vi ser fram emot nästa arrangemang och kommer tillbaka med glädje.

Bittan och Ove

Vi vill ge dagens ros till du som stannade och hjälpte mig och mina två barn när vi voltade med bilen vid flygrakan. Tack så otroligt mycket för hjälpen.

Röda bilen

Rosor och ett stort tack till Jorunn och Anne Marie för den trevliga resan till Alsen. Den var en fullträff.

Några som hade turen

att få vara med

En stor bukett med rosor till PRO Berg för att ni förgyller vardagen för oss på Bergsgården. Det är väldigt uppskattat och vi ser fram emot nästa besök.

Boende och personal

på Bergsgården

Ett stort fång med julrosor till ”våra killar” Bengt-Åke, Ture och Tage som offrade en hel helg för att lägga in ny matta på Affär´n i Borgvattnet. Resultatet blev alldeles fantastiskt och till glädje för både kunder och personal.

à Berit

Ett fång rosor till Hjördis och Yngve i Odenskog för en trevlig lördagkväll med jätte god trerätters middag en riktig 10-poängare. Tusen tack även för hemresan.

Gunsan

Ett stort fång rosor till tjejerna som fixade en sushi-kväll på Hackås föreningshus 18 november, ni gör ett fantastiskt jobb.

Nöjd Hackåsbo

En stor bukett rosor, vill jag ge till den kvinna som raskt hjälpte mig upp, när jag ramlade vid övergångstället Österängsparken–Gränsgatan, och till de vänliga pensionärerna som sedan hjälpte mig fram till bussen.

Tacksam pensionär

Massor av rosor vill jag ge till världens i särklass bästa svärföräldrar Birgit och Halvar i Hoverberg. Ni betyder så otroligt mycket!

Svärdotra

Jag vill ge dagens ros till ni som hjälpte till att leta efter den bortsprungna hunden Rocky, som hittades välbehållen! Ett stort tack.

Vincent Johansson, Stavre

Vi vill tacka vår fantastiskt snälla och generösa faster Eva Althin för att hon bodde hos oss en vecka när våra föräldrar var bortresta.

Kramar från Linnea, Kajsa,

Mimmi och Elin

Dagens ros vill vi ge till Jämtkrafts Veteraner, som bjöd oss på Alsenrevyns fantastiska föreställning och därefter god mat på Wången.

Två nöjda medlemmar

En vacker höstbukett och ett stort tack till Annika Tillman på Nygårdens limousiner i Hara, som visade oss runt på gården. Mycket intressant och bra berättat om djur och företagande. Tack till Janne Melkersson på Melker shoes som visade skomakeriet för oss.

Barn och personal

på Orrvikens fritidshem

Ett mycket stort tack till Margareta på Mimergården för de fantastiskt fina kläderna till farmor Kjerstins dockor och brevet. Det betyder enormt mycket för oss och kommer vara ett minne för livet för Ellie och resten av familjen.

Ellie Söderberg med familj

Jag skulle vilja ge dagens ros till ÖBRK:s lagledare Rickard Knutsson, för att han fixade så att vi tävlande och supportrar fick en superbra helg tillsammans på tävlingen i Ö-vik helgen 19–20 november.

Kram Elisabeth

Dagen ros vill jag ge till vår lagledare Rickard Knutsson för att han fixade en underbar helg för oss tävlande med supportrar när vi var till Ö-vik och tävlade i helgen.

Kram Elisabeth

Jag vill ge dagens ros till den vänlige kund, som hittade min plånbok i kundvagnen på Ica Maxi och lämnade in den i kassan. Tusen tack!

Vimsig dam

Ett stort tack till Cattis och ”Norpan” som ordnade den mycket trevliga och mysiga lillejulkvällen på Frösön!

Marie E

Dagens rödaste rosor vill vi ge till Johan Kallsa och hans familj i Haugan som bjöd oss på en sådan rolig och god fest, helgrillat vildsvin på menyn med diverse goda tillbehör. Stämningen på topp hela kvällen, ja ända fram till morgonen.

Tusen tack

från oss som var där

Dagens ros till Claes och Susanne Stockfelt för deras omtanke om sina hyresgäster.

Hilma 10B