Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros ...

... till Harriet som bor i Brunflo och är en superjobbare på Viken i Brunflo. Hon ställer alltid upp på oss.
Patrik

Tack för kaffe, kaka och vänligt bemötande i Nyhems kyrka, under Allhelgonahelgen.

Affe och Mona

Höstens vackraste bukett vill vi ge till Gun Bengtsson i Haxäng för mycket trevlig tisdag i bakstugan, vi kommer igen nästa år...

Kramar från Astrid, Anki och Soffliggar´n

En stor bukett röda rosor vill jag ge till sjukhusvärdinnorna som fanns och som visade mig sådan empati då jag nekades färdtjänst hem trots min skada. Speciellt tack till Birgitta som till och med följde mig till min buss och hjälpte mig så jag kunde komma upp! Det hade aldrig gått att ta sig hem annars. Tack för att ni har empati och behandlar en med respekt!

Ingela

Ett stort tack till chauffören Bo på Härjedalingen som körde bussen mot Cinderella och Åland 8–9 november. En rolig resa med en trevlig och bra chaufför.

Hälsningar från oss fyra 60-plusare

Dagens ros till personalen på Å.R.E (K2) inom psykiatrin. Ni är guld värda med er förmåga till att uppmuntra , bemöta, motivera, hitta lösningar, stötta, hjälpa, se inre resurser, lyfta fram det positiva med mera. Jag är så himla tacksam för allt jag fått och hittat under min tid som besökare.

"Ängeln i en djävla dräkt"

Över Storlien kör han vår kära Göran. Tar hand om våra "husdjur" som gått i fällan. Han är snäll han.

Flickorna på KGH

En vacker höstbukett och ett stort tack till Rönnöfors räddningstjänst för hjälp och stöd 26 oktober.

Anhöriga

Varför är Solgården i Hoting bäst, alltid när vi kommer som gäst? Här är både glad musik och sång emellanåt gästar en präst. Alltid något nytt på gång. Gott bemötande jämt, det här är inget skämt. Bra och gott fika vi alltid här får. Snart hemåt alla går. Små kramar vi får från alla håll och kanter. Tack till alla underbara karlar och tanter.

Rosa, Per Otto, Marianne