Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros ...

... vill vi ge till gymnastik­ledarna Inger Jonsson och Ingrid Ling som varje måndag försöker mjuka upp våra leder. Samtidigt vill vi önska en riktigt god jul.
Eleverna

Vi vill skicka en dagens ros till Bodsjö PRO som bjöd in oss till ett dignande julbord, och även en julblomma till Ovikens spelemän tillsammans med Bertil och grabbarna i köket.

Medlemmar i Bräcke PRO

Vi vill skicka en famn med de vackraste blommor till Sally Dahlén som ordnat adventsresan till Ås och jultallrik på Krokoms värdshus så jättebra, och chauffören på Backeryds buss ska ha lika vackra blommor. God jul och ett gott nytt år önskas er.

Alla i pensionärsföreningen som åkte med, genom Eva Andersson

Mycket blommor av alla de vackraste sorter till julen ska de som sköter om Vänskapen på Skogsbruksvägen 95 ha, med önskan om god jul och gott nytt år.

Alla som träffas och råkas där genom Eva Andersson

Hemtjänsten ska ha massor av tjusiga blommor, likaså färdtjänsten. Alla är så trevliga! God jul till er alla samt gott nytt år!

Genom Eva Andersson

Ett hjärtligt tack till Målängs jaktlag, för en god middag med älgfilé och trevlig samvaro.

Vi som var där

Årets största bukett rosor vill vi ge till grabbarna i Unga Aktiesparares Östersunds styrelse som tack för er innovativitet och uppfinningsrikedom. Vi ser fram emot era kommande bravader!

Legionen