Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens rosbukett ...

... och tusen tack till Haldor, Håkan, Érje, Sara och Martha, som fixade mat och service på Dambridgen i Hoting 19 november.
Från Bridgetanterna på Flata

Vi vill ge en stor dagens ros till all berörd personal som så väl tog hand om mig när jag opererades 24 november. Särskilt tack till sjuksköterskan Helene W på dagvården, narkosläkaren ”Heddas mamma” Line, narkos-sjuksköterskan Mattias och hans kollega Åsa och kirurgen Viking. Ni var helt underbara!

P.S Glassen var supergod!

Många kramar från Wilgot Persson Lehnhardt

En stor julros till er duktiga kockar som lagade maten till julbordet i Hunge Folkets Hus. Alltid lika gott och trevligt.

Karin och Mats

En stor bukett julrosor och ett stort tack till er alla som skänkte lotterivinster till årskurs 5, Pilgrimstad skola.

Tacksam förälder

Massor av julblommor och tack både till er alla som på olika sätt bidrog till att göra vår traditionella julmarknad möjlig och till er alla som kom som gäster.

Lits hembygdsförening genom Stina Eliasson

Dagens julrosor vill vi ge till våra före detta arbetskamrater Åsa Jonsson och Monica Vasell-Ajax, för den trevliga ”planeringskvällen”.

Tack från oss alla genom Karin Olsson och Carin Bjurström-Oscarsson