Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags att rädda Sverige

Så har vi börjat upptakten till valet. Som vanligt förundras jag av några saker:

Att politiker talar om för oss väljare vad som blir den stora valfrågan. Är det inte folket som bör avgöra den biten?

Annons

Vem talar om den vanliga arbetaren i dag? Vem talar om hur den sjuke har det, den arbetslöse eller den med sjukersättning eller sjukpension? Grupper som definitivt släpat efter de senaste tio åren.

Vem ställer sig upp och kräver att vår region får tillbaka något av allt som tas ut? Gång på gång blir Norrland och glesbygden rena Klondyke. Men vad får vi igen? Jo, att vi kallas tärande.

Vilka politiker härifrån ställer sig upp och kräver att en råvara beskattas där den tas ut?

Allt vi har säljs ut till privata och till utlandet. Det känns lite underligt att veta att vindpusten vi känner egentligen är i utländsk ägo. Och inte en jäkel har ens frågat oss.

Politiker som vi kallar folkvalda driver en politik som utarmar folket och stora delar av landet för att gynna storfinans, banker och EU.

Vi väljare röstade nej till euron, men har Alliansen eller S respekterat det?

Det här valet hoppas jag att väljarna äntligen förstår att det är vi som är arbetsgivare och politikerna våra arbetstagare, inte tvärtom.

Jag hoppas att vi väljare säger stopp till dessa vansinniga regler med politikerpensioner, avgångsvederlag och att fifflande politiker, tjänstemän i stat, landsting och kommun ställs till svars för sina handlingar.

Det är dags att rädda Sverige.

Micke G

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel