Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags för Allsång på Frösön

Varför ska det bara finnas allsång på Skansen?
Om drygt två veckor är det dags för stor lokal sångfest med allt från Ewert Ljusberg och Lindqvistarna till Kape, Andrea Lundqvist, Patrik Zackrisson, Lena Ljung och Safora Safawi.

Annons

– Upplägget blir precis som på Skansen, en rad artister sjunger en egen låt och sedan en allsång med publiken.

– Vi har lokal orkester, kör och lokal programledare, berättar Janne Strömstedt som anlitats som projektledare för arrangemanget som genomförs om drygt två veckor, söndag 26 oktober på Frösö Park, en hangar på gamla F4 huserade förra årets Guldgala.

Bakom arrangemanget står Länsförsäkringar, som dessutom kommer att erbjuda fri entré till hela föreställningen som tar emot minst ett tusental gäster.

– Personligen tycker jag det är en härlig satsning på det lokala kulturlivet i ett format som borde kunna tilltala många länsbor.

Programledare blir Julia Messelt, som har lång erfarenhet från att hålla i Bollibompa och andra liknande program i TV.

Kapellmästare är Roger Rådström, som har med sig Kören Decibel och trubaduren Jens Gustavsson som har skrivit ensignaturmelodi som spelats in med alla medverkande hos Björn Höglund.