Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags för Tractorpulling i Tullus

På fredag och lördag är det dags för årets upplaga av Tractorpulling i Tullus. Årets stora nyhet är att det även blir tävling med små fordon.

Annons

Förutom standardtraktorer och specialbyggda traktorer med V 12-motorer kommer det i år även att bli gräsklipparpulling för barn. Simon Lindgren, 10 år, från Tullus, är med i gräsklipparklassen och han ser fram emot tävlingen.

– Det kommer att bli jätteroligt. Vi är över tio deltagare i min klass och det är mycket roligare att vara med och tävla själv än att bara titta på, säger han i en pressinformation från Tullus Tractorpulling.

Totalt är närmare 50 tävlande anmälda och på lördag avgörs det vem som är har den starkaste traktorn, klockan 10 startar tävlingen. Men arrangemanget inleds redan på fredagen då ekipagen anländer och klockan 17 blir det testdragningar.