Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dåliga förutsättningar när IFK kryssade

Lite att spela för, dålig kvalité på planen och sämre fotboll än vanligt. Men det fanns glädjeämnen i IFK Östersunds näst sista seriematch för säsongen.

Annons

Christoffer Fryklund spelade resolut i sin mittbacksroll. Martin Hedberg var löpstark och smart på mittfältet och Niklas Andersson gjorde sin första 90-minutersmatch. Men annars fanns det inte mycket att hurra för i dagens mot Selångers FK match i division II norrland.

– Jag led med båda lagen i dag. Det var en otroligt dålig naturgräsplan som gjorde det svårt för oss. Sen hade vi inte så mycket att spela för och det blev energilöst. Inget kan hända i tabellen, vilket gjorde att vi saknade den extra tändningen, säger IFK-tränaren Adam Mattiasson.

Hur ska du få spelarna att bli laddade inför sista matchen?

– Sista matchen är alltid sista matchen. Sandviks, som vi möter, slåss för sin existens – så vi kommer säkert få en hel del hjälp med tempot.

Selånger–IFK 1–1 (0–0)

IFK:s mål: Ismael Zerroug Strömstedt