Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dåliga förutsättningar när IFK kryssade

Lite att spela för, dålig kvalité på planen och sämre fotboll än vanligt. Men det fanns glädjeämnen i IFK Östersunds näst sista seriematch för säsongen.

Christoffer Fryklund spelade resolut i sin mittbacksroll. Martin Hedberg var löpstark och smart på mittfältet och Niklas Andersson gjorde sin första 90-minutersmatch. Men annars fanns det inte mycket att hurra för i dagens mot Selångers FK match i division II norrland.

– Jag led med båda lagen i dag. Det var en otroligt dålig naturgräsplan som gjorde det svårt för oss. Sen hade vi inte så mycket att spela för och det blev energilöst. Inget kan hända i tabellen, vilket gjorde att vi saknade den extra tändningen, säger IFK-tränaren Adam Mattiasson.

Hur ska du få spelarna att bli laddade inför sista matchen?

– Sista matchen är alltid sista matchen. Sandviks, som vi möter, slåss för sin existens – så vi kommer säkert få en hel del hjälp med tempot.

Selånger–IFK 1–1 (0–0)

IFK:s mål: Ismael Zerroug Strömstedt