Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dan stod för fint skytte iOvikskannan

Dan Eriksson, Lillsjön, var nära att storskrälla vid Ovikskannan.

Annons

Med endast en träff bortskjuten kämpade han till sig en sjundeplats bland 35-träffarna. Dan är endast klass 2-skytt och därmed yngst i gänget.

Det finns även andra talanger i Lillsjön. Joel Eriksson vann GF15 på fina 31 träffar, trots en försmädlig trea på den inte allt för märkvärdiga 1/7-delen.

Ale, med många landslagsuppdrag, hittade mest rätt. Hans 35 träffar med 16 innerringar gav totalseger före dagens bäste jämte, Örjan Sjölund, Lit – med endast en innerring mindre.

I Elitklassen var det tre 35 träffare som fick särskiljas på innerringarna. Peder Wahlberg, Olle Gabrielsson, Rommehed, och Leif Jonasson, Sveg, var i topp, där Leif tappade sin träff på det svåra knämålet, en 1/6-del på hela 301 meter.

Bröderna Sten och Bror Johansson, Tulleråsen, respektive Lillsjön i GF4, sköt båda 35 träffar, men fick ge sig för Lars Axelsson, Köla, också han 35 träff.