Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Därför sänder inte Mittmedia träningsmatchen mellan ÖFK–Motherwell

Försäsongen började på riktigt igår när ÖFK drog till Teneriffa för ett tio dagars långt träningsläger på Teneriffa. Sporten är på plats för att ge er allt som går direkt i från den spanska och solsäkra ön med allt från träningar och matcher.

En del av vår planerade bevakning var att sända träningsmatchen mot Motherwell men den skotska klubben sa nej till vår förfrågan.

Anledningen till att den skotska premier league-klubben säger nej är uppges vara för att de ska testa spelare i matchen som de inte vill ska sändas ut.

- ÖFK var tillmötesgående och gav direkt oss godkänt att sända men tyvärr fick vi nej från den skotska klubben. Men vi jobbar hela tiden för att sända så mycket det bara går. Vi återkommer med hur det blir med matchen mot Teneriffa, om den spelas, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling.

Vi kommer ändå att bevaka matchen för så nära det bara går genom liverapportering här: Följ Östersunds FK säsongen 2018

För dig med plus:

LIVE 16.30: Häng med från ÖFK:s första dag i Teneriffa – vi sänder live