Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De drack för mycket i natt

Annons

Lördagskvällen och natten till söndagen blev en mycket blöt tillställning för några av de medborgare som spenderade den förtärandes alkoholhaltiga drycker .

Redan i 19-tiden på kvällen dök en berusad och mycket aggressiv man upp utanför ett vårdboende i Krokom – för andra gången samma dag. Med följden att polisen också blev tvungen att hämta in honom en andra gång.

Drygt två timmar senare larmade en restaurang i Östersund om att ett par som ätit middag där under trivsamma former sedan druckit sig fullkomligt redlösa. Kvinnan hamnade på sjukhus medan mannen fick nyktra till på polisstationen.

I Torvalla hittade man en allt för berusad man strax efter midnatt som skickades till sjukhuset. Kort därefter försökte en annan fyllerist tvinga sig in hos en bekant men blev hämtad av polis.

Strax över klockan två hittar man ytterligare en man som försöker banka sig in i en lägenhet och även han åka polisbil.