Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De får plats i nya palatset

Nästa höst ska nya Centralpalatset stå färdigt på Prästgatan. Fastighetsägaren Diös kan redan nu berätta vilka de mer publika hyresgästerna blir i lokalerna.

Lindex var ju en av de trogna hyresgästerna i gamla klassiska centralpalatset. Efter branden har de hållit ut i provisoriska lokaler men nästa höst är de tillbaka i sitt gamla läge.

Allstar är en sportbarskedja ungefär som O'Learys. De har valt att koncentrera etableringarna till norra Sverige, eller åtminstone från Stockholm och uppåt. I nya Centralpalatset får man en restaurang med plats för 170 gäster plus en uteservering.

Östersund blir den tionde orten som Allstar etableras på.

Om Allstar satsar på Norrland så är nästa hyresgäst hittills bara etablerad från Stockholm och söderut. I just huvudstaden finns för övrigt ett helt gäng med Espresso House. Som hörs på namnet serveras där kaffe av olika slag samt mackor, bakverk och sallader.

Även Söderberg & Partners, som förmedlar försäkringar och finansiella tjänster, får sitt kontor i den nya byggnaden.

Läs även:

Så här kommer nya Centralpalatset se ut