Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De firar 20 år på jobbet

Här är tre trotjänare som varit Svensk Adressändring i Ulriksfors trogna i hela 20 år.

Svensk Adressändring firade nyligen 20-årsjubileum. Verksamheten har varit utlokaliserad till Strömsund och Ulriksfors under den tiden.

Där finns tre personer i Ulriksfors som varit med sen starten. Samtliga 60 anställda bjöds på tårta för en tid sedan för att fira 20-årsjubileumet.

– Ja, 20 år är en lång tid. men här är väldigt trevligt, Bra jobbarkompisar och trevliga arbetsuppgifter, säger Sölve Lundin, en av de tre trotjänarna.

Inger Funseth som också varit jobbet trogen i 20 år går just i dag i kurs, hon vidareutvecklar sig. Hon är numera produktionschef med adressändringsuppdrag.

– Vi tre firade 20 år den första april och det kan nog bli många år till, säger Inger och får medhåll av Tomas Edin.

Tomas framhåller arbetsuppgifterna som det stora skälet till varför han är kvar.

– Och kamraterna förstås, tillägger han.

Det är företaget Ageris som arbetar med outsourcing som svarar för olika kundtjänstuppdrag. Bland kunderna finns Svensk Adressändring, och även Viking Line mfl.

Företaget Ageris går bra. I dag har företaget ca 200 anställda, varav 60 stycken arbetar Strömsund.

– Vi har fördubblat personalstyrkan under de senaste 18 månaderna. Och nu har vi annons ute där vi söker flera personer för nya uppdrag, säger Jessica Karlsson, platschef i Ulriksfors.