Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"De har verkligen tagit chansen"

Ås har haft hela fyra lag i spel i olika serier i helgen!

Så här har det gått för lagen:

Bordtennis

Damer division 1

Ås–Carlstad 3–6, Ås–Arvika 1–6.

Kommentar: Det var debuter på flera spelare i Ås i helgen. Och trots förlusterna så fanns det flera ljusglimtar.

– Flera tjejer gör det bra, men vi hade hoppats på mer, framför allt mot Carlstad. Det var jämna matcher och vi hade mycket väl kunnat ta en seger i helgen, säger Anna-Carin Larsson, ledare.

Elin Ingvarsson, som även fick spela två matcher i Elitserien, tog lagets enda seger mot Arvika. Hon stod också för två av lagets segrar mot Karlstad. Emma Johansson tog lagets tredje segern mot Carlstad.

Damer division 2

Ås–Hammarby 1–5, Ås–Bälinge 1–6, Ås–Spånga 0–6, Ås–Stocksund 0–6.

Kommentar: Utvecklingslaget i Ås fick det tufft på resan i Stockholm. Tre raka förluster – men också en nyttig erfarenhet.

– Vi hade räknat med att vi skulle få det jobbigt. Det är unga tjejer som debuterar i division 2 i år. Det är väldigt bra att spela sådana här matcher, säger Anna-Carin Larsson, ledare.

Ida Fitzgerald och Sofie Helander tog lagets två segrar.

Herrar division 2

Ås–Hudiksvall 8–6, Ås–Sävas 6–8.

Kommentar: Herrlaget är nya i division 2, men har öppnat förtroendeingivande. I helgen blev det en seger och en förlust.

– Innan säsongen var de lite rädda att det inte skulle bli någon seger alls. Men de har verkligen tagit chansen och gjort det bra, säger Anna-Carin Larsson, ledare.

Magnus Olofsson var bäst i laget och förlorade bara en av sex matcher.

Efter sex omgångar ligger Ås på en stark fjärdeplats i tabellen.