Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"De har verkligen tagit chansen"

Ås har haft hela fyra lag i spel i olika serier i helgen!

Så här har det gått för lagen:

Annons

Bordtennis

Damer division 1

Ås–Carlstad 3–6, Ås–Arvika 1–6.

Kommentar: Det var debuter på flera spelare i Ås i helgen. Och trots förlusterna så fanns det flera ljusglimtar.

– Flera tjejer gör det bra, men vi hade hoppats på mer, framför allt mot Carlstad. Det var jämna matcher och vi hade mycket väl kunnat ta en seger i helgen, säger Anna-Carin Larsson, ledare.

Elin Ingvarsson, som även fick spela två matcher i Elitserien, tog lagets enda seger mot Arvika. Hon stod också för två av lagets segrar mot Karlstad. Emma Johansson tog lagets tredje segern mot Carlstad.

Damer division 2

Ås–Hammarby 1–5, Ås–Bälinge 1–6, Ås–Spånga 0–6, Ås–Stocksund 0–6.

Kommentar: Utvecklingslaget i Ås fick det tufft på resan i Stockholm. Tre raka förluster – men också en nyttig erfarenhet.

– Vi hade räknat med att vi skulle få det jobbigt. Det är unga tjejer som debuterar i division 2 i år. Det är väldigt bra att spela sådana här matcher, säger Anna-Carin Larsson, ledare.

Ida Fitzgerald och Sofie Helander tog lagets två segrar.

Herrar division 2

Ås–Hudiksvall 8–6, Ås–Sävas 6–8.

Kommentar: Herrlaget är nya i division 2, men har öppnat förtroendeingivande. I helgen blev det en seger och en förlust.

– Innan säsongen var de lite rädda att det inte skulle bli någon seger alls. Men de har verkligen tagit chansen och gjort det bra, säger Anna-Carin Larsson, ledare.

Magnus Olofsson var bäst i laget och förlorade bara en av sex matcher.

Efter sex omgångar ligger Ås på en stark fjärdeplats i tabellen.