Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De kan få pris vid J/H–galan

Lördag 15 november arrangerar Jämtland/Härjedalens fotbollförbund till sin årliga fotbollsgala. Då utses årets bästa spelare, ledare, lag och domare i olika kategorier.

Annons

Galan är uppskattad. Många vill delta och den utgör förstås en alldeles utmärkt avslutning på en fotbollssäsong som varit både lång, intensiv, spännande och i många avseenden framgångsrik. Inte minst ÖFK:s herrlag i Superettan, ÖDFF:s damer som nådde Elitettan och Ytterhogdal som kvalificerat sig till herrarnas division tre, är tre talande exempel, just på länets framgång.

Inför galan har representanter för J/H:s fotbollförbund i samarbete med oss på Sporten, haft ett möte där vi stött och blött våra hjärnor i ett försök att skapa rättvisa när det gäller att kora årets främsta fotbollsutövare i länet.

Inget av det här avslöjas förstås förrän galan hålls 15 november, men så mycket kan vi i varje fall berätta att till vissa priskategorier nominerades tre personer och lag enligt följande:

Till priset som bäste spelare i division fyra herrar har följande nominerats: Christoffer Nilsson Ihrén, Ope, Jörgen Nilsson, Fältjägarna och Bogdan Smishko, Ytterhogdal.

Till priset som bäste spelare i division två damer har följande nominerats: Heike Lippertz, Frösön, Christine Thelin, Frösön, och Amalia Zackrisson, Myssjö/Oviken.

Till priset som årets ledare har följande nominerats: Peter Andersson, ÖDFF, Susanne Hallberg, Ope och Örjan Sjödin, Brunflo.

Till priset som årets lag har följande nominerats: Ytterhogdal, Östersunds FK och Östersunds DFF.

Naturligtvis utses även bästa herr- och damsenior och samma sak på juniorsidan på galan, men i dessa kategorier sker inga nomineringar varför vi följaktligen inte kan berätta någonting alls om hur diskussionerna gick i dessa sammanhang.