Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De kan få pris vid J/H–galan

Lördag 15 november arrangerar Jämtland/Härjedalens fotbollförbund till sin årliga fotbollsgala. Då utses årets bästa spelare, ledare, lag och domare i olika kategorier.

Galan är uppskattad. Många vill delta och den utgör förstås en alldeles utmärkt avslutning på en fotbollssäsong som varit både lång, intensiv, spännande och i många avseenden framgångsrik. Inte minst ÖFK:s herrlag i Superettan, ÖDFF:s damer som nådde Elitettan och Ytterhogdal som kvalificerat sig till herrarnas division tre, är tre talande exempel, just på länets framgång.

Inför galan har representanter för J/H:s fotbollförbund i samarbete med oss på Sporten, haft ett möte där vi stött och blött våra hjärnor i ett försök att skapa rättvisa när det gäller att kora årets främsta fotbollsutövare i länet.

Inget av det här avslöjas förstås förrän galan hålls 15 november, men så mycket kan vi i varje fall berätta att till vissa priskategorier nominerades tre personer och lag enligt följande:

Till priset som bäste spelare i division fyra herrar har följande nominerats: Christoffer Nilsson Ihrén, Ope, Jörgen Nilsson, Fältjägarna och Bogdan Smishko, Ytterhogdal.

Till priset som bäste spelare i division två damer har följande nominerats: Heike Lippertz, Frösön, Christine Thelin, Frösön, och Amalia Zackrisson, Myssjö/Oviken.

Till priset som årets ledare har följande nominerats: Peter Andersson, ÖDFF, Susanne Hallberg, Ope och Örjan Sjödin, Brunflo.

Till priset som årets lag har följande nominerats: Ytterhogdal, Östersunds FK och Östersunds DFF.

Naturligtvis utses även bästa herr- och damsenior och samma sak på juniorsidan på galan, men i dessa kategorier sker inga nomineringar varför vi följaktligen inte kan berätta någonting alls om hur diskussionerna gick i dessa sammanhang.