Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De vann "Paradise hotel"-finalen

De gick in tillsammans och de klev ut tillsammans. Josefine Caarle och Robin "Mos" Andersson vann årets upplaga av dokusåpan "Paradise hotel" i TV3.
– Jag har ännu inte förstått att vi vunnit, säger Robin till TT.

I onsdagskvällens final av "Paradise hotel" stod Josefine Caarle och Robin Andersson mot Zannie Hahn och Erica Freij.

Det blev till slut en promenadseger för de förstnämnda – samtliga deltagare valde att lägga sina röster på dem.

– Vi var ju väldigt nervösa för man vet inte hur folk i huset tänker. Men vi tog hem det ganska enkelt, säger Josefine Caarle.

Paret, som inte är något "riktigt" par och knappt hunnit träffas sedan inspelningarna, tror att de vann för att de i slutändan var mest omtyckta.

– Det var mäktigt att få alla röster, det bevisar ju bara att vi vara värdiga vinnare, säger Robin Andersson.

Men en "Paradise hotel"-final är som bekant inte över efter röstningen. Då återstår den fruktade kulceremonin där en av vinnarna kan utsätta den andra för "det ultimata sveket" genom att roffa åt sig en större del av vinstpengarna.

– När vi satt i sviten kände jag att "Jossan kommer aldrig kasta kulan". Men när man väl stod där så insåg man att "shit, det här är mycket pengar och nu kan någon bli jävligt egoistisk", säger Robin Andersson.

– Det blir helt klart mer svettigt och läskigt när man väl står där, säger Josefine Caarle.

Det blev dock inget svek. Josefine och Robin, som vann "Paradise hotel – förspelet" och sedan checkade in på det riktiga hotellet tillsammans, har med gemensamma krafter jobbat målmedvetet mot vinst.

Nu får de dela på 500 000 kronor – pengar som ska gå till sådant som lägenhetsköp och gåvor till Cancerfonden.

– Vi skulle aldrig ha svikit varandra, inte en chans. Har man tagit sig igenom det här från början till slut skulle vi aldrig ha "fuckat" varandra, säger Josefine Caarle.