Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

DEBATT: Lämna EU – stärk det nordiska samarbetet 

Sveriges riksdag består av partier som vill vara kvar i EU. Landsbygdspartiet vill lämna EU och ge svenska medborgare makt över besluten som påverkar deras liv.

Landsbygdspartiet vill att makten i Sverige ska utgå från de svenska medborgarna och inte som partierna i Sveriges riksdag att makten ska tas bort från svenskarna och låta de stora länderna i Europa bestämma. Landsbygdspartiet vill, till skillnad från riksdagspartierna, ge svenska medborgare makt över beslut som påverkar deras liv. 

Normalt fattar rikspolitiker beslut som gör ett land bättre och livet bättre för medborgarna. I Sverige går rikspolitikerna bakom folkets rygg och när problemen inte längre är hanterbara byter politikerna motsträvigt vägval men inte förrän det har ställt till stora problem för landets folk.

Många av Sveriges politiker verkar tro att deras främsta uppgift inte är att värna sitt eget land och sin egen befolkning, utan att ge svenska folkets skattepengar till resten av världen. Nästa stora haveri blir EU:s överstatlighet som gör svensken livegen.

Landsbygdspartiet vill lämna EU och stärka det nordiska samarbetet. Vi har många fler frågor som är viktiga men vi ges inte utrymme att framföra vår politik. Är det en av orsakerna att nystartade partier i andra länder kommer fram snabbare eftersom de får delta i debatter på lika villkor?

I Danmark bjuds alla partier som kandiderar till val in till debatter i radio och tv. Det borde vara lika i Sverige.

 Rösta på Landsbygdspartiet oberoende om du vill lämna EU och ta tillbaka bestämmandet och makten över din framtid, dina barns och barnbarns framtid!

EU kandidater för Landsbygdspartiet oberoende:

Olle Larsson, Härjedalen

Claes Littorin, Knutby

Stefan Torssell, Gamleby, partiledare

Magnus Malmsten, Bergshamra

Nils-Erik Grönvall, Svalöv

Yngve Eriksson, Vattholma

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel