Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Säg ja till Europa

Vi står inför många utmaningar i Europa som inget land kan hantera på egen hand. Jag tänker på den ekonomiska krisen, klimathotet och den organiserade brottsligheten som struntar i alla gränser. Därför behövs EU.

Annons

Och i EU behövs engagerade politiker som Folkpartiets Cecilia Wikström, alternativt Olle Schmidt, Marit Paulsen eller någon annan av våra kandidater som säger ja till Europa och som har krafter att driva på samarbetet.

Folkpartiet säger ja till ett Europa som bekämpar klimatförändringarna. Vi vill satsa på klimatsmarta energislag, som förnybara energikällor och modern kärnkraft. Vi säger ja till ”europeiskt FBI” – en europeisk polismyndighet som kan agera och ha det yttersta ansvaret för brottsutredningar som rör flera länder.

På så sätt kan vi ta krafttag mot människohandel, narkotikasmuggling och den utpressning som de välorganiserade brottssyndikaten sysslar med.

En del kandidater i det här valet säger nej till Europa. Andra säger nja. Folkpartiet skickar inga gnällspikar till Bryssel. Vi säger ja till Europa!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons