Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Defensiv genomklappning när Jemtland föll mot Sundsvall City

Jemtland hade en riktigt tung match borta mot Sundsvall City, och förlorade med hela 2–11 (0-2, 2-7, 0-2) i division 2 Mittsverige i innebandy.

– Killarna visade tyvärr inte rätt fokus idag. Vi bjuder på många enkla spelvändningar, och kommer inte alls upp i rätt nivå. Trots allt lyckas vi ändå komma till en hel del farliga avslut, men deras målvakt var bäst på planen och räddade nästan allt. Plus hos oss till Lucas Malmrot och Nils Carlsson, tyckte Jemtlands tränare Pär Malmrot, efter matchen.

Målgörare för hemmalaget var Hugo Lindahl 3, Erik Edström 2, Marcus Kristoffersson 2, Albin Nylén 2, Niklas Johansson och Tor Nicolaisen, och för bortalaget Edvin Bäckman och Lucas Malmrot.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Sundsvall City slutar på nionde plats, och Jemtland på elfte plats.