Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Den blå valsedeln är Landstingsvalet

Almedalen är över o Sverige har semester från politik. Tror ni. Men icke! Även om partitoppar o högkvarter lögar sig på stranden så finns det många ideella partimedlemmar som jobbar i det tysta hela sommaren och andra skriver insändare.

Jag har påbörjat mitt valarbete genom att dela min eget hopknåpade Kandidatposten i mina hemmakvarter. Tänkte upprepa det ett par gånger innan valdagen. Hoppas på detta sätt erhålla 10-15 % personröster i dessa områden, vilket stärker mig i önskan att bli regionrevisor kommande fyra år. Efter att ha varit ledamot i Länets (läs Landstinget) regering och riksdag i tolv år med ständigt sämre ekonomi vill jag pröva denna väg att få pengarna att räcka till. Sjukvården måste få kosta och människorna måste kunna lita på den i ur och skur, både i stad och land. Alla pilar pekar åt fel håll sedan flera år tillbaka och majoriteten skyller nästan bara på regeringen. Jag hävdar att vi måste städa även hemmavid och effektivisera vår organisation genom bättre och rättare utnyttjande av medarbetarna. 2018 lånar vi till lönerna om inte kurvorna kan vridas rätt.

Min målsättning är att Folkpartiet, Centern och Moderaterna med Krisdemokraterna äntligen skall kunna få majoritet i Landstinget och få in nytt folk i de politiska församlingarna. Använd den blå valsedeln som är landstingsvalet och sätt väldigt gärna kryss på Folkpartiets sedel. Du hittar mitt namn sist eller nästan sist men det är högst om du vänder valsedeln upp och ner.

Finn Cromberger

Folkpartist i landstinget

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel