Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Desai: "Inspirationen får inte slarvas bort"

Hösten är officiellt här. Det märks i kalendern, men också i vår omgivning då färgerna förändrats och ljuset numera är begränsat.

Luften är frisk och bitande, något som, speciellt under morgonträningarna, hjälper koncentrationen. Personligen gillar jag att spela när det börjar mörkna och kyla till. De sköna (snygga) underställs-tröjorna är mer accepterade, fler och fler sessioner spelas med elljus, och likt Francesco Totti under försäsongsträning kan halsvärmaren användas utan klander.

När dagarna blir för mörka använder vi oss av ännu mer fotboll för att må. När vi inte spelar fotboll så tittar vi på fotboll och när ingen fotboll finns att titta på, ja då spelar vi lite mer, genom våra smartphones. Just nu ligger man på en tredje plats i Fantasy Premier League. Ett under med tanke på min passion för Serie A och naturliga skepticism gentemot PL. Förstaplatsen är inget jag åtrår nämnvärt, att hamna före Jamie Hopcutt i tabellen däremot, det är det enda jag vill.

Förutom inspiration till fotboll så, tillför hösten inspiration till min musik. Något klyschigt kanske att helt plötsligt bli själfull och konstnärlig lagom till årets mest ångestframkallande säsong, men jag bara tackar och tar emot. Inspiration av den här sorten får inte slarvas bort och även om mitt Playstation ständigt utmanar i kampen om min koncentration ser jag till att alltid använda detta, och få ner något sorts verkligt innehåll på papper. Det viktigaste som kan hända är att en idé skapas, ett tema som kan förmedla det jag känner just nu, just här. Det är en mycket givande process. Hösten får gärna fortsätta bidra på det här sättet, mig gör det inget. Jag önskar att fler kunde uppskatta potentialen som finns i den här tiden på året. För hösten, den evigt missförstådda, har mycket att erbjuda.