Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände medan du sov

Flera viltolyckor har inträffat i länet och i Hammarstrand blev ett par överfallna utanför sitt hem.

Lokalt:

Ett flertal viltolyckor inträffade i länet under gårdagskvällen och natten.

En man i Hammarstrand överföll ett par utanför deras hem under tisdagskvällen. Han ska även ha skjutit mot dem en pistol.

Övrigt i Mittmedia:

ÖP är en del av Mittmedia med 11 sajter i Mellansverige. Här är några nyheter från våra systersajter:

En brand i Husum, Örnsköldsviks kommun, har tagit två liv. Text, bilder och TV hittar du här.

Det har även varit en brand i Gävle, där en person har hoppat från ett hus.

En person är gripen för inbrott i Njurunda, Sundsvalls kommun. Läs mer här.

Sverige:

En bombattrapp som placerats under en bil spärrade av delar av Sävja i södra Uppsala under tisdagskvällen, attrappen sköts senare sönder av polisen.

De svenska hushållens bolån ökas kraftigt och nu vill riksbankschefen Stefan Ingves dra i handbromsen innan det är för sent.

Internationellt:

Republikanerna går mot en storseger i kongressvalet i USA. Enligt amerikanska medier kontrollerar republikanerna nu hela senaten.

Sport:

Nej det blev ingen revansch för Malmö FF mot Atlético Madrid i fotbollens Champions League när lagen möttes på Swedbank stadion i Malmö.

Vädret:

I takt med att molntäcket spricker upp sjunker temperaturen. Under morgonen väntas mellan 5 och 10 minusgrader på olika håll i Jämtland och det är stor risk för halka, så ta det varligt i trafiken. Under dagen stannar temperaturen någonstans mellan 2 och 7 minusgrader och det blir sol över stora delar av länet.

Vad händer idag:

Vi direktrapporterar från vargrättegångens tredje och sista dag. Nyhetssammanfattningen 90 sekunder kommer på eftermiddagen. Klockan 14 kommer Superettanmagasinet där ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg gästar.

Tipsa oss: Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse