Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände medan du sov

Flera viltolyckor har inträffat i länet och i Hammarstrand blev ett par överfallna utanför sitt hem.

Annons

Lokalt:

Ett flertal viltolyckor inträffade i länet under gårdagskvällen och natten.

En man i Hammarstrand överföll ett par utanför deras hem under tisdagskvällen. Han ska även ha skjutit mot dem en pistol.

Övrigt i Mittmedia:

ÖP är en del av Mittmedia med 11 sajter i Mellansverige. Här är några nyheter från våra systersajter:

En brand i Husum, Örnsköldsviks kommun, har tagit två liv. Text, bilder och TV hittar du här.

Det har även varit en brand i Gävle, där en person har hoppat från ett hus.

En person är gripen för inbrott i Njurunda, Sundsvalls kommun. Läs mer här.

Sverige:

En bombattrapp som placerats under en bil spärrade av delar av Sävja i södra Uppsala under tisdagskvällen, attrappen sköts senare sönder av polisen.

De svenska hushållens bolån ökas kraftigt och nu vill riksbankschefen Stefan Ingves dra i handbromsen innan det är för sent.

Internationellt:

Republikanerna går mot en storseger i kongressvalet i USA. Enligt amerikanska medier kontrollerar republikanerna nu hela senaten.

Sport:

Nej det blev ingen revansch för Malmö FF mot Atlético Madrid i fotbollens Champions League när lagen möttes på Swedbank stadion i Malmö.

Vädret:

I takt med att molntäcket spricker upp sjunker temperaturen. Under morgonen väntas mellan 5 och 10 minusgrader på olika håll i Jämtland och det är stor risk för halka, så ta det varligt i trafiken. Under dagen stannar temperaturen någonstans mellan 2 och 7 minusgrader och det blir sol över stora delar av länet.

Vad händer idag:

Vi direktrapporterar från vargrättegångens tredje och sista dag. Nyhetssammanfattningen 90 sekunder kommer på eftermiddagen. Klockan 14 kommer Superettanmagasinet där ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg gästar.

Tipsa oss: Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse