Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände medan du sov

Det här hände medan du sov.

Lokalt: Två bilar krockade på E45.an i höjd med Åsarna. Två viltolyckor inträffade också under natten.

En bil totalförstördes när en carport brann ned till grunden i Järpbyn.

Sverige: Lycksele kommunen anser inte att den kan ge vård på ett betryggande sätt och anmäler sig själv.

Indragna miljoner hotar skolfusion på Gotland.

Internationellt: Politiska partier och företrädare för civilsamhället i Burkina Faso ser nu ut att vara överens om att övergången till civilt styre ska ske under ett år och att val ska hållas om ett år.

Fler blir äldre i världen. 2050 kommer att finnas två miljarder människor som är 60 år eller äldre, jämfört med 841 miljoner i dag.

Sport: New York Rangers och Henrik Lundqvist vann i "sekundmatchen" mot Detroit Red Wings under nattens NHL-omgång.

Vädret: Det blir en fin vinterdag i Jämtland med mycket sol och temperaturer kring fyra minus grader. Vinden är svag och kommer från sydost. Även Härjedalen får en fin vinterdag med mycket sol och temperaturer på mellan minus fyra till åtta grader. Det kommer att vara i stort sett helt vindstilla i landskapet. Trafikverket varnar dock för halt väglag på flertalet vägar i hela länet.

KARTA: Så är läget på vägarna

Tipsa oss: Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.