Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

Tågstoppet utanför Stockholm, som drabbar trafiken längs Norrlandskusten mot Jämtland, höll i sig under natten och tidigt på morgonen var det fortfarande oklart när tågen kan komma att rulla igen.

Polisen rapporterar om mycket halt väglag på E 45 söder om Svenstavik under morgonen. Två bilar har kört av vägen under natten, men ingen person ska ha ådragit sig några skador.

Väder:

Nederbörden drar bort under morgonen och därefter tittar solen fram över Jämtland och Härjedalen. På eftermiddagen väntas 2-7 grader och vinden blir västlig. I fjällen kan snövädret hålla i sig lite längre, men även här bör det avta under eftermiddagen. Här blir det också något kyligare, framför allt under kvällen då minusgrader väntas.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Pilotstrejken på Norwegian fortsätter. I stort sett alla flygningar i Sverige, Norge och Danmark ställs in i dag.

Militär upprustning på Gotland är en central punkt i framtida kontroll av sjö- och luftvägarna över Östersjön, enligt den kommande försvarspropositionen.

Internationellt:

Ett flygplan var nära att hamna i iskallt vatten efter att det kanat av rullbanan på New York-flygplatsen La Guardia.

Förra året blev en svart tonåring, Michael Brown, skjuten till döds av polisen. Sedan dess har justitiedepartementet i USA undersökt staden Fergusons poliskår – i dagarna presenterades utredningen vilket har lett till en ordentlig utrensning bland poliserna.

Sport:

Skid-VM är slut, men fortfarande finns chans att se vår unika dokumentär om Johan Olssons väg fram till mästerskapet.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse

Julia Andersson

Fredrik Ytterström