Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Tågstoppet utanför Stockholm, som drabbar trafiken längs Norrlandskusten mot Jämtland, höll i sig under natten och tidigt på morgonen var det fortfarande oklart när tågen kan komma att rulla igen.

Polisen rapporterar om mycket halt väglag på E 45 söder om Svenstavik under morgonen. Två bilar har kört av vägen under natten, men ingen person ska ha ådragit sig några skador.

Väder:

Nederbörden drar bort under morgonen och därefter tittar solen fram över Jämtland och Härjedalen. På eftermiddagen väntas 2-7 grader och vinden blir västlig. I fjällen kan snövädret hålla i sig lite längre, men även här bör det avta under eftermiddagen. Här blir det också något kyligare, framför allt under kvällen då minusgrader väntas.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Pilotstrejken på Norwegian fortsätter. I stort sett alla flygningar i Sverige, Norge och Danmark ställs in i dag.

Militär upprustning på Gotland är en central punkt i framtida kontroll av sjö- och luftvägarna över Östersjön, enligt den kommande försvarspropositionen.

Internationellt:

Ett flygplan var nära att hamna i iskallt vatten efter att det kanat av rullbanan på New York-flygplatsen La Guardia.

Förra året blev en svart tonåring, Michael Brown, skjuten till döds av polisen. Sedan dess har justitiedepartementet i USA undersökt staden Fergusons poliskår – i dagarna presenterades utredningen vilket har lett till en ordentlig utrensning bland poliserna.

Sport:

Skid-VM är slut, men fortfarande finns chans att se vår unika dokumentär om Johan Olssons väg fram till mästerskapet.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse

Julia Andersson

Fredrik Ytterström