Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

Reidun Runsten som tidigare bodde i Östersund blev i natt vittne till en skottlossning i Mali. Fem personer dödades.

Polisen rapporterar om en lugn natt i Jämtland.

Väder:

Varierande molnighet och i den norra delen tidvis något lätt regn och 4-9 grader. Sydvästlig vind med friska vindbyar. I fjällen frisk eller på kalfjället lokalt hård västlig vind. Halvklart till mulet och tidvis blötsnö eller regn och 2-6 plusgrader.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Flygstrejken har utvidgats och enligt flygbolaget Norwegian kommer omkring 20 000 passagerare beröras i dag av den segdragna konflikten mellan bolaget och pilotfacket Parat.

Södermanlands Nyheters redaktion i centrala Nyköping fick evakueras efter att ett anonymt bombhot inkommit via mejl.

Andra chansen-duellerna i Melodifestivalen är avgjorda. Här är de fyra sista finalisterna.

Internationellt:

En patient med misstänkt ebolasymptom behandlas på Haukeland universitetssjjukhus i Bergen i Norge. Sjukhuset har beredskap om misstanken skulle visa sig stämma.

Elva personer har skjutits till döds på fyra olika platser i Sao Paolo, sydöstra Brasilien.

Sport:

Klockan 08.00 går starten i årets upplaga av Vasaloppet. Men redan från 06.00 sänder vi live-TV från Sälen, med uppdatering av senaste nytt inför loppet, reportage, väder och aktuella gäster som bland andra Vasaloppets vd Anders Selling.

Skid-VM är slut, men i dag kör VM-hjälten Johan Olsson Vasaloppet. Fortfarande finns chans att se vår unika dokumentär om Johan Olsson.

TV: Alexander Steen hade en lyckad natt och gjorde tre assist när hans St Louis körde över Toronto.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72023 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Twitter: @opse

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell